Beoordelingen van Bistro Lunetten Utrecht

Recente recensies van Bistro Lunetten Utrecht

5 sterren na 86 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben een Babi spek besteld maar heb deze nog nooit zo vet gehad als deze keer, eigenlijk bestond deze uit alleen maar vet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Prima...

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Opnieuw een snelle levering en een heerlijke maaltijd!

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Veel lekkere verse groenten, heerlijk vlees en garnalen. Bezorging stipt op tijd. Complimenten voor jullie allemaal! Heel veel lieve groeten van ons.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede en smakelijke maaltijd. Ook snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Prijs kwaliteitverhouding is top. Hoeveelheid ook top. Bedankt personeel van Bistro Lunetten. ๐Ÿ‘Œโค๏ธ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch lekker. En grote porties. Absolute aanrader!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De babi pangang was lekker zoals altijd mijn zoon vond de satรฉ Ritjah erg lekker en pittig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk snel en goed warm bezorgd. Het smaakte ook weer prima. Tot de volgende keer!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect, echt snel bezorgd, lekker gesmaakt. Aanrader.

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd erg lekker eten en nu met Corona een goed initiatief dat je alleen nog op kunt halen of laten bezorgen Erik Trapman

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima alles

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

De gerechten die ik heb besteld zijn allemaal erg lekker!

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten na ongeveer half uur bezorgd. Alles was goed heet v temperatuur en de kwaliteit van het eten was zoals ik van ze gewend ben. Zeer smaakvol en niet vet. t Was n bestelling voor n verjaardag en iedereen vond t erg lekker. Een volgende verjaardag ga ik zeker weer bestellen.

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had voor mezelf Daging kerrie met bami zonder groente. Mijn moeder had babi pangang met nasi zonder groeten en mijn zoon had Po low tjap kam (tipan gerecht met kipfilet, vlees, garnalen en groente) in zoetzure saus. Was echt heerlijk een echte aanrader

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom fantastisch en zoveel, dat het wordt het vanavond nog een keer...

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes bezorgt. Lekker gegeten en nog goed warm. Top.

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk!

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van het eten is erg goed. De klant-vriendelijkheid is uitmuntend. Bovendien een goede website waar je gemakkelijk online kan bestellen.

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker net als altijd. Had per ongeluk witte rijst besteld bij mijn met de melding, bami zonder groente. Werd hierover opgebeld vond dit echt fijn.

Reactie van Bistro Lunetten:Bedankt lieve Heidy voor de reacties, groetjes aan oma en zoontje lief

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, snel en vriendelijk bezorgd, aanbevolen.

Reactie van Bistro Lunetten:dank voor de reacties! fijne avond verder

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag iets nieuws geprobeerd Ajam Ritjah Kipfilet in zoet/pikante Ritjah saus. Was erg lekker en pittig, echt een aanrader als je van pittig houd.

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en precies op tijd klaar om af te halen.

Reactie van Bistro Lunetten:fijn dat het heerlijk was, bedankt voor de reactie!

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was naar wens ook de bezorgtijd. was prima.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker alleen jammer dat tap toy garnalen je de garnalen moest zoeken dus die zal ik niet meer bestellen maar de ajam pangang was heel lekker

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Via website besteld, makkelijk en direct net IDEAL betaald. Afhaaltijd zelf gekozen, en het was ook exact rond die tijd klaar. Naar binnen lopen , aanpakken en naar huis genieten van wederom een heerlijke maaltijd!

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke mihoen ๐Ÿ‘

, 15-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekker

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was een heerlijke maaltijd en prima op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snel bezorgd, goede porties, en lekker!

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en het was mooi optijd

, 12-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten zoals altijd

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Eindelijk lekker vegetarisch Chinees eten! Ik vond de vegetarische kip en tofu wel nogal gepeperd, zo heet hoeft het van mij niet. Maar verder prima te eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wij waren zeer tevreden over de bezorging en de maaltijden.

, 09-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, smaakt vers en beter dan bij anderen. Snelle service!

, 09-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik vond de kip Kerry erg flauw, en ook zelfs taai. Dat had ik niet verwacht.

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was op tijd gebracht en hebben lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker , goed verzorgd en snel geleverd ๐Ÿ‘

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer lekker. Was blij dat ze weer open waren.

, 31-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alle gerechten waren heerlijk en de groenten waren knapperig vers. Door drukte was de bezorging iets verlaat. Doordat je daar via e-mail op de hoogte gehouden wordt is dat prima.

, 18-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer goed verzorgd en smakelijk, snelle levering en vriendelijk. Klein min puntje was de kippensoep die erg karig was gevuld.

, 09-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Snel, vriendelijk, lekker en vegetarische dochter blij met de keuzemogelijkheden. Wij komen zeker terug!

, 28-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel gebracht en lekker. Wat wil je nog meer?

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima uitstekend krijg de sterretjes niet allemaal grijs.

, 16-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had gesmoord rundvlees in kerriesaus met bami, mijn zoon had Po Low Tjap Kam met ananas in zoetzure saus met mihoen en mijn moeder had babi pangang met nasi. Mijn zoon had ook nog pangsit goreng. Alles was nog heet en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging razend snel! Gratis kroepoek en eten boven verwachting goed. Zeker in vergelijking met andere Chinese restaurants die bezorgen in de omgeving. Voor herhaling vatbaar.

, 24-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten. Grote porties. Je krijgt echt waar voor je geld. Snel bezorgd en zeer vriendelijke bezorger. Bestellen zeker weer!

, 23-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik krijg de sterretjes steeds niet,helemaal grijs, verder uitstekende bezorging, En heerlijk eten..tot de volgende x

Reactie van Bistro Lunetten:Beste Leene, bedankt voor uw beoordeling, de sterren moet geel zijn, als u het lekker en goed vind, i.p.v grijs, en bedankt voor de lieve reacties! alvast een hele fijne dag!

, 09-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker eten en goede hoeveelheid!

, 05-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd. Ruime porties. Wat geweldig fijn dat de rode saus apart wordt meegeleverd! Ook groente ruim aanwezig. Aangenaam verrast. We bestellen zeker weer.

, 04-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer lekker, zoals altijd. Snelle bezorging.

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

heerlijk.

, 26-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super lekker en zo snel bezorgd.helemaal top?

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hier wat we onder andere gegeten hebben. 2 persoon combinatiemenu met bami, babi pangang, kipfilet in kerriesaus en babi spek pangang. Verder hadden we nog wantan soep, gewone en casave kroepoek, mini loempia's, witte rijst en pang sit goreng. Was weer lekker. Ben blij dat we daar kunnen bestellen, alleen jammer dat het pas vanaf 40 euro is.

, 22-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker eten en snel bezorgd ook

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrassend snel en vriendelijk bezorgd. Smaakte goed!

, 14-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben lekker gegeten, het werd ook snel bezorgd.. Bedankt voor het lekker eten..

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Smaakte erg goed

, 07-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten top!

, 21-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had een Indische rijsttafel besteld en voor mijn zoon Ketjap Tjap Kam In ketjap saus (speciaal gerecht met kipfilet,ossenhaas, garnalen en div. groenten) en mijn moeder wilde witte rijst. Voor mijn zoon ook nog Pangsit goreng. Eten was weer heerlijk. Gaan hier vaker bestellen.

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, warm en heerlijk

, 06-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit is als van ouds, uitstekend. Net zoals in het restaurant !

, 30-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima restaurant.

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed duidelijk proces. Duidelijke bestelprocedure. Vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en ruim voldoende. Mooi op tijd en bijzonder vriendelijke bezorger.

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg blij dat wij nu kunnen bestellen bij "onze Chinees" in Lunetten. Echt goede kwaliteit voor een nette prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker Chinees eten zoals verwacht, en snel bezorgd!

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben zo blij dat jullie hebben begonnen met thuisbezorgen. Lekker als altijd :)

, 10-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heel lekker. Had het volgende besteld: Kippensoep, Pang Sit goreng, Ossenhaas in kerriesaus (+Nasi),Teppan Babi Pangang (+Bami) en Po Low Tjap Kam (+Mihoen). Was heel veel kunnen er wel 3 dagen van eten. Ben blij dat ze nu thuis bezorgen.

, 10-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, vriendelijk personeel en bovenal het eten was zoals altijd weer fantastisch. Naar mijn mening de beste van heel Utrecht

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en een zeer goede kwaliteit, alleen jammer dat ik mijn bestelde en betaalde kroepoek er niet heb bijgekregen.