Beoordelingen van Bistro Lunetten Utrecht

Recente recensies van Bistro Lunetten Utrecht

4 sterren na 69 reviews

, 27-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, snel en vriendelijk bezorgd, aanbevolen.

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag iets nieuws geprobeerd Ajam Ritjah Kipfilet in zoet/pikante Ritjah saus. Was erg lekker en pittig, echt een aanrader als je van pittig houd.

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en precies op tijd klaar om af te halen.

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was naar wens ook de bezorgtijd. was prima.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker alleen jammer dat tap toy garnalen je de garnalen moest zoeken dus die zal ik niet meer bestellen maar de ajam pangang was heel lekker

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Via website besteld, makkelijk en direct net IDEAL betaald. Afhaaltijd zelf gekozen, en het was ook exact rond die tijd klaar. Naar binnen lopen , aanpakken en naar huis genieten van wederom een heerlijke maaltijd!

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke mihoen 👍

, 15-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekker

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was een heerlijke maaltijd en prima op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snel bezorgd, goede porties, en lekker!

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en het was mooi optijd

, 12-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten zoals altijd

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Eindelijk lekker vegetarisch Chinees eten! Ik vond de vegetarische kip en tofu wel nogal gepeperd, zo heet hoeft het van mij niet. Maar verder prima te eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wij waren zeer tevreden over de bezorging en de maaltijden.

, 09-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, smaakt vers en beter dan bij anderen. Snelle service!

, 09-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik vond de kip Kerry erg flauw, en ook zelfs taai. Dat had ik niet verwacht.

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was op tijd gebracht en hebben lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker , goed verzorgd en snel geleverd 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer lekker. Was blij dat ze weer open waren.

, 31-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alle gerechten waren heerlijk en de groenten waren knapperig vers. Door drukte was de bezorging iets verlaat. Doordat je daar via e-mail op de hoogte gehouden wordt is dat prima.

, 18-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer goed verzorgd en smakelijk, snelle levering en vriendelijk. Klein min puntje was de kippensoep die erg karig was gevuld.

, 09-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Snel, vriendelijk, lekker en vegetarische dochter blij met de keuzemogelijkheden. Wij komen zeker terug!

, 03-07-2019

Kwaliteit:

Rating

, 28-06-2019

Kwaliteit:

Rating

, 28-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel gebracht en lekker. Wat wil je nog meer?

, 19-06-2019

Kwaliteit:

Rating

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

, 13-06-2019

Kwaliteit:

Rating

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

, 29-05-2019

Kwaliteit:

Rating

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima uitstekend krijg de sterretjes niet allemaal grijs.

, 16-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had gesmoord rundvlees in kerriesaus met bami, mijn zoon had Po Low Tjap Kam met ananas in zoetzure saus met mihoen en mijn moeder had babi pangang met nasi. Mijn zoon had ook nog pangsit goreng. Alles was nog heet en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging razend snel! Gratis kroepoek en eten boven verwachting goed. Zeker in vergelijking met andere Chinese restaurants die bezorgen in de omgeving. Voor herhaling vatbaar.

, 24-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten. Grote porties. Je krijgt echt waar voor je geld. Snel bezorgd en zeer vriendelijke bezorger. Bestellen zeker weer!

, 23-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik krijg de sterretjes steeds niet,helemaal grijs, verder uitstekende bezorging, En heerlijk eten..tot de volgende x

, 09-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker eten en goede hoeveelheid!

, 05-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd. Ruime porties. Wat geweldig fijn dat de rode saus apart wordt meegeleverd! Ook groente ruim aanwezig. Aangenaam verrast. We bestellen zeker weer.

, 04-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer lekker, zoals altijd. Snelle bezorging.

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

heerlijk.

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Krijg de sterretjes niet vol

, 26-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super lekker en zo snel bezorgd.helemaal top?

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hier wat we onder andere gegeten hebben. 2 persoon combinatiemenu met bami, babi pangang, kipfilet in kerriesaus en babi spek pangang. Verder hadden we nog wantan soep, gewone en casave kroepoek, mini loempia's, witte rijst en pang sit goreng. Was weer lekker. Ben blij dat we daar kunnen bestellen, alleen jammer dat het pas vanaf 40 euro is.

, 22-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker eten en snel bezorgd ook

, 20-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrassend snel en vriendelijk bezorgd. Smaakte goed!

, 14-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben lekker gegeten, het werd ook snel bezorgd.. Bedankt voor het lekker eten..

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Smaakte erg goed

, 07-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten top!

, 21-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had een Indische rijsttafel besteld en voor mijn zoon Ketjap Tjap Kam In ketjap saus (speciaal gerecht met kipfilet,ossenhaas, garnalen en div. groenten) en mijn moeder wilde witte rijst. Voor mijn zoon ook nog Pangsit goreng. Eten was weer heerlijk. Gaan hier vaker bestellen.

, 20-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, warm en heerlijk

, 06-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit is als van ouds, uitstekend. Net zoals in het restaurant !

, 30-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima restaurant.

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed duidelijk proces. Duidelijke bestelprocedure. Vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en ruim voldoende. Mooi op tijd en bijzonder vriendelijke bezorger.

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg blij dat wij nu kunnen bestellen bij "onze Chinees" in Lunetten. Echt goede kwaliteit voor een nette prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker Chinees eten zoals verwacht, en snel bezorgd!

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben zo blij dat jullie hebben begonnen met thuisbezorgen. Lekker als altijd :)

, 10-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heel lekker. Had het volgende besteld: Kippensoep, Pang Sit goreng, Ossenhaas in kerriesaus (+Nasi),Teppan Babi Pangang (+Bami) en Po Low Tjap Kam (+Mihoen). Was heel veel kunnen er wel 3 dagen van eten. Ben blij dat ze nu thuis bezorgen.

, 10-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, vriendelijk personeel en bovenal het eten was zoals altijd weer fantastisch. Naar mijn mening de beste van heel Utrecht

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en een zeer goede kwaliteit, alleen jammer dat ik mijn bestelde en betaalde kroepoek er niet heb bijgekregen.