Beoordelingen van Bistro Lunetten Utrecht

Recente recensies van Bistro Lunetten Utrecht

5 sterren na 27 reviews

, 09-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker eten en goede hoeveelheid!

, 05-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd. Ruime porties. Wat geweldig fijn dat de rode saus apart wordt meegeleverd! Ook groente ruim aanwezig. Aangenaam verrast. We bestellen zeker weer.

, 04-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer lekker, zoals altijd. Snelle bezorging.

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

heerlijk.

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Krijg de sterretjes niet vol

, 26-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super lekker en zo snel bezorgd.helemaal top👍

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hier wat we onder andere gegeten hebben. 2 persoon combinatiemenu met bami, babi pangang, kipfilet in kerriesaus en babi spek pangang. Verder hadden we nog wantan soep, gewone en casave kroepoek, mini loempia's, witte rijst en pang sit goreng. Was weer lekker. Ben blij dat we daar kunnen bestellen, alleen jammer dat het pas vanaf 40 euro is.

, 22-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker eten en snel bezorgd ook

, 20-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrassend snel en vriendelijk bezorgd. Smaakte goed!

, 14-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben lekker gegeten, het werd ook snel bezorgd.. Bedankt voor het lekker eten..

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Smaakte erg goed

, 07-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten top!

, 21-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had een Indische rijsttafel besteld en voor mijn zoon Ketjap Tjap Kam In ketjap saus (speciaal gerecht met kipfilet,ossenhaas, garnalen en div. groenten) en mijn moeder wilde witte rijst. Voor mijn zoon ook nog Pangsit goreng. Eten was weer heerlijk. Gaan hier vaker bestellen.

, 20-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, warm en heerlijk

, 06-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit is als van ouds, uitstekend. Net zoals in het restaurant !

, 30-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima restaurant.

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed duidelijk proces. Duidelijke bestelprocedure. Vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en ruim voldoende. Mooi op tijd en bijzonder vriendelijke bezorger.

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg blij dat wij nu kunnen bestellen bij "onze Chinees" in Lunetten. Echt goede kwaliteit voor een nette prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker Chinees eten zoals verwacht, en snel bezorgd!

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben zo blij dat jullie hebben begonnen met thuisbezorgen. Lekker als altijd :)

, 10-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heel lekker. Had het volgende besteld: Kippensoep, Pang Sit goreng, Ossenhaas in kerriesaus (+Nasi),Teppan Babi Pangang (+Bami) en Po Low Tjap Kam (+Mihoen). Was heel veel kunnen er wel 3 dagen van eten. Ben blij dat ze nu thuis bezorgen.

, 10-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, vriendelijk personeel en bovenal het eten was zoals altijd weer fantastisch. Naar mijn mening de beste van heel Utrecht

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en een zeer goede kwaliteit, alleen jammer dat ik mijn bestelde en betaalde kroepoek er niet heb bijgekregen.