Reviews from Bistro Lunetten Utrecht

Recent reviews

5.0
Nn
25 September 2022

Goede bestelling

Ada
25 September 2022

Was weer heerlijk top

Heidy Varkevisser
24 September 2022

Ik had daging kerrie besteld met bami. Het was weer heerlijk en snelle bezorging. Het was nog heet toen het kwam.

Hanny
15 September 2022

Ondanks de technische troubles( brommerpech) wat later maar toch perfect eten bezorgd !!!! Met gezonde extraatjes !!!

Anton
7 September 2022

Erg lekker eten!

Alexander
1 September 2022
Alex en Marieke
29 August 2022

Heerlijk eten (altijd weer), meer dan genoeg vlees en groente en zoals altijd, weer exact op tijd bezorgd. Dank jullie wel, team Bistro Lunetten. Het is altijd feest als jullie zijn geweest ! Tot gauw !

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hanny
26 August 2022

Je weet het al vóór je bestelt... Snelle bezorging, warm eten en vooral héél smakelijk !!! Toppie.....

Andre
24 August 2022

Lekker en snel

Inge
20 August 2022

Heerlijk eten met zorg bereid!

Hanny
19 August 2022

Vakantie voorbij. Ik vroeg niet om een snelle bezorging, maar was er wel...... Heerlijke maaltijd....met een verrassing ...een doosje physalis, ofwel Kaapse kruisbessen.... DANK !!!! Jammie jammie

Dieuwke
18 August 2022

Lekker eten en goede bezorging!

Arnold
30 July 2022
van de Pol
23 July 2022
Heidy Varkevisser
23 July 2022

Deze keer hebben we Daging kerrie en Dagin ketjap besteld. En voor mijn zoon nog extra pangsit goreng. Het was weer lekker.

Dick
14 July 2022

Top !

JS
11 July 2022

Wederom niets om op aan te merken. Snel en correct geleverd. Veel en lekker! Knapperige loempia en groente. Zie je niet vaak. Aanrader!

Hans
3 July 2022

Bestelling voor afhalen op tijd goed warm en super van smaak.

Judit
21 June 2022

Goed, snel en attent!

JS
8 June 2022

Snel en goed geleverd. Zoals altijd weer uitermate vers en smakelijk. Aanrader!

Jec
7 June 2022

Zoals altijd top kwaliteit!

Anoniem
7 June 2022
MB Brouwer
6 June 2022

Het was weer heerlijk eten. Bedankt Bistro Lunetten!! Bezorging is ook top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Heidy Varkevisser
6 June 2022

Vandaag Indische rijsttafel besteld met bami, en nasi goreng. Het was heel lekker en veel, we kunnen er vandaag nog van eten. Het was ook nog heet.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
3 June 2022

Gezellig die druiven erbij !! Dank, ik geniet ervan. 👍👍

Ada leene
29 May 2022

Was weer voortreffelijk lekker warm en netjes verzorgd, en bezorgd ook.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ada leene
29 May 2022

Heerlijk eten en lekker warm beste Chinees van Utrecht.

Ada leene
25 May 2022

Heerlijk gegeten was weer top en bedankt voor de lekkere druiven. Lief hoor

Marianne
6 May 2022

Absoluut netjes lekker en zeer op tijd!!

Marcel van Dun
6 May 2022

Zoals gewoonlijk: op tijd, op temperatuur en erg lekker.

Heidy Varkevisser
21 April 2022

Gisteren hadden we Daging kerrie met bami (zonder groente) voor mij, saté voor mijn moeder en pangsit goreng en Saté Ritjah voor mijn zoon. Het eten was weer heerlijk en was nog heet. Mijn moeder was heel blij dat de saté, varkenssaté kon zijn, onze dank hiervoor.

Keiko
16 April 2022

Het eten was lekker! Veel verse producten.

8 April 2022

Lekker eten, snel bezorgd, super!!

Berik
8 April 2022

Snelle bezorging, en heerlijk eten. Top

JS
3 April 2022

Weer snel, lekker en veel. Enige plek waar ik een knapperige, smakelijke loempia kan krijgen. Aanrader!

Annerie
27 March 2022

Heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Heidy Varkevisser
25 March 2022

Gisteren babi pangang met bami en een bak witte rijst besteld. Bami zonder groente en pangang zonder atjar. Bestelling werd snel geleverd en alles was nog heet. Het eten was weer heerlijk, zoals altijd.

Johanna
22 March 2022

Supersnelle bezorging (zoals meestal) van vooral een heerlijke maaltijd op een weekavond !!! Genoten 👍👍

Rob V
21 March 2022
Tilly Zuidema
19 March 2022

Loempia was nog heet, heerlijk! En tjap choy met alles er op en er aan erg van genoten.

Heleen
13 March 2022

Het is precies op tijd klaar. Ik werd goed geholpen met vragen over een gerecht.

Alex en Marieke
13 March 2022

Altijd keurig op tijd en heerlijke haaienvinnensoep en Si Tjil Tjap Kam (nr 110). Ook nr 90 is aan te bevelen (Vega-gerecht maar heerlijk) Altijd feest als de Bistro is geweest !

Dick
13 March 2022

Snel, warm, ruim voldoende en smakelijk.

Jan Vogelzang
28 February 2022
Hsiung
27 February 2022
John Doe
25 February 2022
Sander
23 February 2022

Supersnel bezorgd en heerlijk gegeten. Top!

Johanna
22 February 2022

Zoals altijd hééééérlijk eten van Bistro Lunetten en snelle bezorging door een vrolijke bezorgster met vandaag zomaar 2 bananen erbij.

EG
20 February 2022
EG
9 February 2022

Was weer top en snel.:)

Peter Koudijs
2 February 2022

Voortreffelijke smaak en portie voldoende. Vriendelijke service bij afhalen.

Kalkhoven
29 January 2022

Was weer heerlijk!

Janine Seetal
26 January 2022
x
22 January 2022

Probleem van de foute saus de vorige keer prima opgelost! Weer heerlijk gegeten!!

Heidy Varkevisser
21 January 2022

Had weer zin in babi pangang met bami en mini loempia's. Was weer lekker en werd snel bezorgd. Echt een aanrader.

Femke
20 January 2022

Als altijd weer lekker en veel, op tijd en vriendelijke bezorger.

erla
13 January 2022

Zoals altijd weer supervers en lekker eten. Ze houden rekening met speciale wensen, hebben extreem veel keuze ook in vegetarisch eten en t wordt dampend heet en snel bezorgd

Felix
12 January 2022

Was weer van super kwaliteit. Alles vers en de groenten heerlijk knapperig!!

AvS
11 January 2022

Heerlijk eten, snel bezorgd!

Dick
9 January 2022

Top: op tijd, bakjes vol en goed warm.

Charlotte
6 January 2022

Echt top!

EG
3 January 2022

Was weer top !

Marieke
3 January 2022

Altijd goed en lekker..

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Guus Willemse
1 January 2021

Geheel in tegenstelling tot de vorige bestelling kwam was bestelling 1) de juiste, 2) kwam zéér op tijd en 3) was uiterst smakelijk en nog heerlijk op temperatuur, ook in tegenstelling tot onze vorige bestelling.

Wim
1 January 2021

Op drukke avond onze bestelling vlot ontvangen en kwaliteit was wederom top. Goed op smaak en temperatuur. Vatbaar voor herhaling, top-chinees.

Femke
1 January 2021

Lekker

JS
21 December 2021

Op tijd, veel en lekker. Wat wil je nog meer. Prima eten en service!

Gerda Bultstra
20 December 2021

De originele gerechten vervelen nooit en zijn altijd prima verzorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Heidy Varkevisser
18 December 2021

Vandaag daging kerry met bami besteld> Voor mijn zoon pangsit goreng. Het eten was nog heet en heerlijk. Hier bestellen we vaker, en het is altijd lekker.

Tom
12 December 2021

Was weer heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anton van der Zijden
12 December 2021
Anton van der Zijden
10 December 2021
Anita
9 December 2021

Het eten is hier altijd goed. Een van de betere Chinees restaurant in Utrecht.

Claudia Millenaar
8 December 2021

Zoals altijd helemaal perfect!

Leonie
4 December 2021
Claudia M.
30 November 2021

Zoals altijd uitstekend en pijlsnel bezorgd.

Janine
29 November 2021

Heerlijk eten en goede service (online besteld en opgehaald)

D
28 November 2021

Het eten was echt heel lekker weer! Alleen verkeerd bezorgd, 12 huizen verder 😂

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Weert, van derv
28 November 2021

Kwaliteit met traditie bereid.

Seetal
26 November 2021
H. Maris
21 November 2021

Precies op tijd. Erg lekker eten.

Anoniem
20 November 2021

Altijd lekker

Heidy Varkevisser
20 November 2021

Gisteren hadden we babi pangang met bami voor mij en mijn zoon had Pangsit goreng en lamshaas met lichte knoflook oestersaus met witte rijst. Hij heeft de lamshaas helemaal opgegeten en de witte rijst laten staan. Mijn moeder heeft daarvan gegeten. We hebben er 2 dagen van gegeten en er is nog over. We hebben weer heerlijk gegeten.

Jaap
18 November 2021

Gemakkelijk bestellen. Aandacht voor persoonlijke wensen. Op tijd. Heet. Knapperig. Erg lekker. Het was om te vieren en we hebben gevierd.

Mike
15 November 2021

Allereerst heel lekker eten! Ik vind het jammer dat de Daging kerry en ketjap in hetzelfde bakje gaan, daardoor gaan de smaken een beetje door elkaar. Het vlees mag ook nog wat meer uit elkaar vallen van mij. De satesaus was een beetje waterig, waarschijnlijk door het water uit de groenten. Misschien is het handig om de saus wat dikker erbij te doen. Verder vind ik de minimale bestelwaarde wat aan de hoge kant. Voor 2 personen wordt het dan net een beetje duur om al te vaak te doen. 12,50 of 15 euro zou beter zijn.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Joy
14 November 2021

Heerlijk eten , super goed! Bij de omschrijving had ik aangegeven dat ik me eten graag om 19.00 u wou ( ivm kinderen die eerst na bed gebracht moesten worden) Maar tot me verbazing stond de beste bezorger al om 18.15 u op de stoep waardoor ik me eten om 19.00 u alsnog zelf moest opwarmen...

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

N.L.B
11 November 2021

Als altijd: YUMMM. En echt goed warm, ik brandde bijna mijn mond. HEERLIJK.

Anoniem
10 November 2021
Judit
7 November 2021

Heerlijk eten en zo fijn dat er altijd rekening gehouden wordt met mijn dieetwensen 🙏🏻. Hier wordt echt en vers gekookt, aanrader voor een ieder.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

John Doe
3 November 2021
Huib van Weelden
1 November 2021

Het was weer uitstekend. Jammer was wel dat wij het kip en ossenhaas gerecht besteld met licht pikante saus.(QonBao Kai) Maar we hebben (Sichuan Kai) gekregen. En dat was niet voor iedereen eetbaar, dat was erg jammer!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

JS
1 November 2021

Wederom op tijd geleverd en uitstekend eten. Vooral de loempia. Deze was lekker vers en knapperig! Ook de portie grootte was perfect. Niet teveel en niet te weinig

Ed van Asch
31 October 2021

Weer heerlijk gegeten 😃

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

R. Winter
31 October 2021

Eten was weer prima. Het is altijd genoeg voor 2 dagen. Voor het eerst in tijden weer eens een lekkere loempia gegeten. Met meer dan genoeg kip ipv 3 blokjes.

Dirk
30 October 2021

Heerlijk weer eens kipkerry genomen aanrader!!

Alex en Marieke Bos
27 October 2021

Heerlijk eten, echt genoten en echt volgens afspraak op tijd bezorgd door een vriendelijke jongeman. De bistro heeft ook heerlijke groente maar dat hebben we in dit gerecht een beetje gemist.

Marianne
22 October 2021

Heerlijk gegeten. En het werd heel snel en netjes bezorgd. Bedankt daarvoor!

Dirk
21 October 2021

Weer heerlijk

Jan
14 October 2021

Het was weer heerlijk!

Tk
11 October 2021
Menno
10 October 2021
Marcel
8 October 2021

Prima

c.h. burgers
8 October 2021

Het was weer TOP !!!!! het was weer lekker én eer snel bezorgd !!

Heidy Varkevisser
7 October 2021

Voor mezelf Babi pangang met bami zonder groente en voor mijn zoon Ketjap Tjap kam. Ook nog vegetarische loempiatjes en pangsit goreng. Was weer heel lekker 😋😋😋😋 Hier kunnen we wel 2 misschien 3 dagen van eten

Carbo
5 October 2021
Gerda Bultstra
1 October 2021

Ik kom woorden tekort om nummer 90 van de menukaart te prijzen. Zo heerlijk! Een superlekker vegetarisch menu met tempe en groenten en 5 kruiden. De eigenaresse vertelde me ooit dat zij zelf vegetarisch is en dat haar man (de kok) het recept speciaal voor haar heeft gemaakt. Echt zooooo lekker!

MVe
29 September 2021

Wederom top! M'n vader vond de vega saté heerlijk!

Marije
28 September 2021
Fernando
27 September 2021

Bestelling was een half uur voor de verwachte tijd geleverd. Heerlijke gerecht, goede kwaliteit zoals altijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
12 September 2021
c.h. burgers
11 September 2021

Het was zoals altijd weer prima in orde zowel het eten als de bezorging !

Richard
6 September 2021

Heerlijk gegeten en een top bezorging Keurig schema als ze onderweg zijn met het lekkere eten tot de volgende bestelling BistroLunneten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Femke
29 August 2021

Veel en lekker eten voor een prima prijs. Goede communicatie vanuit het restaurant. Bezorger was vriendelijk en het eten goed warm. Voor herhaling vatbaar, heerlijk gegeten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
22 August 2021

Bezorger was vriendelijk maar helaas waren drankjes vergeten. Na een belletje werden deze alsnog supersnel gebracht. Menu Lunetten besteld en het was heerlijk. Goed op smaak en alles werd gloeiend heet bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Harrie
19 August 2021

heerlijk eten, precies op tijd

Theo
19 August 2021
Anoniem
8 August 2021
Anton van der Zijden
6 August 2021

Uitstekend, zoals altijd.

Claudia Millenaar
5 August 2021

Zoals vanouds weer fantastisch!

Janet
3 August 2021

De smaak van dit recept leek anders vandaag. Beter eigenlijk! Minder scherp? Andere kruiden?

L
1 August 2021

Absurd snel geleverd.

O Meuris
27 July 2021

Heerlijk gegeten, vooral de kip-loempia is erg lekker, de bezorging was perfect, snel, erg vriendelijk en Corona-proof. Dus zeker een aanrader, wij gaan vaker bestellen bij Bistro Lunetten.

JS
25 July 2021

Precies op aangegeven tijd bezorgd. Knapperige loempia (is zeldzaam) en uitstekend smakend en warm eten. Ook de hoeveelheid. Klein beetje lekken bij bezorging, maar dat mag de pret niet drukken.

Anoniem
22 July 2021
ERG
19 July 2021
Riet
18 July 2021
Dirk
15 July 2021
Peter
15 July 2021

Alleen moet je wat aan je punten spaar systeem doen!!!!! Als ik iedere keer voor ± €50 bestel en dan wanneer ik voor € 500 heb bestel krijg ik €1 korting. Dat slaat werkelijk nergens op. Veranderen in 1 punt per €10 zou veel beter zijn!!!!!

Dirk
7 July 2021

Supersnel eten en heerlijk weer zoals altijd

Gerda Bultstra
7 July 2021

Grote aanrader zijn de vegetarische gerechten. Bel ze gerust voor suggesties en uitleg. De eigenaresse is vegetarisch en dat merk je. De bistro is sinds 2 jaar van een leuk jong stel. Ze doen het erg goed.

Ed
6 July 2021

De meest lekkere chinees van Utrecht. Zo lekker. Altijd een feestje 🥳

Kimberley
3 July 2021

Mijn complimenten aan de kok, de Indische rijsttafel smaakte voortreffelijk, en ook de complimenten aan de bezorger snelle service ( bestelling gedaan +/- al na 8minuten bezorgd )

Peter
28 June 2021

Prima eten en zeer op tijd gebracht

Soekimo
23 June 2021

Eten is vers gemaakt. Lekker gegeten en nog warm

H. Glazenburg
21 June 2021

Supersnel bezocht en heerlijk gegeten!

Dees
20 June 2021

Was heerlijke Indische rijsttafel! Hooguit hadden we wat meer groenten erbij gehad.

John Kersing
20 June 2021

Fijn personeel, altijd wel een praatje tijdens het wachten en voortreffelijk eten. Komen hier al jaren.

Dick Kroon
17 June 2021

“Turbo speed en heet”.

Pim Oliekan
13 June 2021

Altijd goed, heerlijk eten, snel bezorgd en fijn geprijsd!

Dirk
11 June 2021

Kreeg Lles lekker heet binnen zo uit de wok heerlijk dankjullie wel

Claudia M.
7 June 2021

Zoals ik gewend ben, uitstekend!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Joyce Berg van den
3 June 2021

Heerlijk eten en bijzonder vlot en warm bezorgd

Patty
2 June 2021

Heerlijk! zoals altijd.

Inge
1 June 2021

Eten erg lekker!

Heidy Varkevisser
31 May 2021

Eten was weer lekker en werd snel bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ben
30 May 2021

Preciesop tijd als afgesproken. Smaakte goed!

Claudia M.
28 May 2021

Zoals vanouds! Altijd prima.

Peter Koudijs
27 May 2021

Goede kwaliteit en heerlijke nasi voor prima prijs en vriendelijk meisje aan afhaalbuffet.

Borms
26 May 2021

Goed warm , eigenlijk heet, kwam het aan. Knapperig gebakken loempia en sate. We hebben genoten.

Anoniem
25 May 2021
Brand
23 May 2021

Uitmuntend! Smaakvol, mals en op smaak zonder te zout te zijn. Aanrader!

Top
21 May 2021
H
19 May 2021

Uiterste vriendelijke bezorger.

JS
15 May 2021

Wederom uitstekend. Op tijd geleverd, uitstekende kwaliteit en zeer aardige mensen. Een echte aanrader!

Raymond Tieland
15 May 2021

Makkelijk te online te bestellen. Uitgebreide keuzes. Op tijd klaar voor afhalen. En heerlijk gegeten.

N
13 May 2021

Vegetarisch en veganistisch eten was heerlijk. Bezorging keurig.

Hanny
11 May 2021

Maar mailcontact klopte niet. Om 18.45 besteld , om 21.17 bericht dat bestelling onderweg is.... in werkelijkheid om 19.00 uur bezorgd.

Huisch
7 May 2021

Top bistro'tje en een snelle bezorging van heb ik jou daar.

Jeroen
5 May 2021

Heerlijk eten. Snel gebracht en goed op temperatuur.

Hanny
2 May 2021
Anoniem
29 April 2021
Leene
27 April 2021

Was weer heerlijk.

G.A.Huisman
27 April 2021

Lekker gegeten,goede service

A
27 April 2021
Caronne Ionescu
26 April 2021

Het was weer prima!

Heidy Varkevisser
26 April 2021

We hadden Daging Smoor met bami zonder groente, Saté babi, Saté ritjah en ook nog pangsit goreng. Het was weer lekker en veel, ik kon er de volgende dag nog van eten. Goede service.

Jeroen
21 April 2021
Léon
18 April 2021

Nog steeds met stip op 1 de beste Chinees van Utrecht!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jansen
18 April 2021

Lekker, veel vegetarische gerechten en netjes op tijd afgeleverd!

J. Den Hartog
16 April 2021

Eten smaakte heerlijk, maar bij inpakken of verzorgen veel mis. Kroepoek in 100 stukken, gebakken bananen helemaal geplet in de doos en de bakjes rundvlees in saus helemaal gelekt. Jammer nooit eerder deze ervaring gehad.

Chantal
11 April 2021

Weer heerlijk gegeten! De Vegan ajam ketjap is echt top! De nep kip heeft een goede structuur en smaakt heerlijk. Echte aanrader! Denk dat de vleeseters niet eens door zouden hebben dat het geen vlees is ;)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

MVe
11 April 2021

Fantastisch! Heerlijk eten en ontzettend aardig dat ik er twee verse sinaasappels bij kreeg. Top!

Menno
11 April 2021

Uitstekend eten en vriendelijke mensen!

Hans
10 April 2021

Supersnel!

Anoniem
6 April 2021
Hanny
1 April 2021

Perfect !!! Heeeerlijk gegeten.

Dennis
31 March 2021
Mike
30 March 2021

Goed eten, snelle service :)

JJ
29 March 2021

Het was heerlijk en mooi op tijd! Voor herhaling vatbaar

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Vincent
29 March 2021
Remk9
27 March 2021

Heerlijk en precies op tijd klaar!

Geurtsen
25 March 2021
Hanny
25 March 2021

Bezorging nog vroeger dan gepland, bezorger Top !!! Eten goed warm en natuurlijk heeeeel lekker !!!!!!

JS
25 March 2021

Snellere bezorging dan gemeld en zoals altijd uitstekend eten. Geen enkele klacht.

Heidy Varkevisser
22 March 2021

Het eten was weer lekker en werd eerder gebracht dan was gedacht.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M B
21 March 2021

Heerlijk gegeten! Het kwam op de afgesproken tijd! En vandaag ook nog een heerlijke maaltijd.

Katerina
20 March 2021
Dick Kroon
18 March 2021

Product goed Bezorging snel Mocht wat warmer

Alexander
16 March 2021
Joost
16 March 2021
Chris
14 March 2021

Eten was heerlijk, zoals altijd eigenlijk. Goed warm en prima van smaak. We hebben heerlijk gegeten. Enne. Die smiley was ook weg leuk😀👌

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gerard
14 March 2021

Snel en warm bezorgd. Bijzonder lekker Kantonees gerecht. Weer eens wat anders dan Babi Pangang.

Natalie
13 March 2021

Altijd lekker vers en veel!

Peter
10 March 2021

Wederom erg lekker. Niet voor niks al jaren een begrip in Lunetten

G.A.Huisman
9 March 2021

Zeer tevreden

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Joris
7 March 2021

Heerlijk gegeten! ruime keuze, goede porties en eerder dan gepland bezorgd. Ik bestel hier graag nog een keer.

Dennis
6 March 2021
José
6 March 2021

Heerlijke Cantona gerechten. Heet gebracht. Super dus!

Ton Koopman
5 March 2021

Na al die jaren nog steeds een van beste adressen voor Chinees/Indisch eten van Utrecht. Ik woon al 16 jaar niet meer in Lunetten maar rij er graag voor om.

Dirk
1 March 2021

Was weer heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Peter
1 March 2021

Spaarstysteem stelt niets voor. Of je nu voor € 80 of voor € 15 besteld, je krijgt maar een punt. Klopt niet helemaal.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

J.R.
27 February 2021

Was goed verzorgd en erg lekker. Ook netjes op tijd bezorgd.

Marian
26 February 2021

Heerlijk eten en snelle bediening. Een aanrader!

Dick Kroon
22 February 2021

Top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

R.F.
20 February 2021

Eens wat anders besteld dan gebruikelijk maar ook dan smaakt het weer prima. Erg lekkere satesaus!!

rosa
18 February 2021

Het was weer smullen en de vingers aflikken! Dank jullie wel!

André
18 February 2021

lekker en vers eten en goede snelle bezorging

rosa
15 February 2021

zoals altijd: prima!!!

Jeannette
14 February 2021

Goede service/bezorging en lekker eten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

D Wolters
13 February 2021

Heeerlijk gegeten en lekker wrm gebakken banaan een aanrader.

Peter
13 February 2021

Heerlijk gegeten, laten bezorgen en heerlijk warm.

Ed van Asch
12 February 2021

Altijd een feestje... super heerlijk eten. Kan me er elke keer weer op verheugen. leuke mensen ook in de zaak :-)

Michel
11 February 2021

Prima te eten, op tijd bezorgd

Annie
10 February 2021

Snel bezorgd en het eten was heerlijk!

Martin
7 February 2021

Wat heerlijk dat we zo’n mooie Chinese eet gelegenheid en afhaalrestaurant hebben in Lunetten, heerlijk eten, niet duur en verzorgd.

R.F.
6 February 2021

misschien een tip om bij gerechten te vermelden of ze wel/niet pittig zijn? De saté op zich was lekker maar die saus bij de "Ritjah" was mij té. Toch lekker gegeten, zoals gewoonlijk

Dick
5 February 2021

Top Warm Verzorgd Smakelijk Snel

Martin
4 February 2021

Heerlijke gerechten, goede porties en netjes op de aangegeven afhaaltijd klaar. Complimenten!

Netty Van renswoude
4 February 2021

Het was weer heerlijk en super heet afgeleverd

Tommy
4 February 2021
Kimberley
3 February 2021

Goede snelle service en super klant vriendelijk

Guus Willemse
3 February 2021

Voor de eerste keer in een lange tijd weer eens wat besteld (vorige eigenaren). Heerlijk gegeten, op tij klaar bij afhalen.

Marianna Berg
31 January 2021

Heerlijk gegeten en een prima bezorging.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Emiel
31 January 2021

Zeer lekker en goed eten. Vriendelijke en vlotte bezorging.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

J.Figee
31 January 2021

Fantastisch lekkere vegan gerechten, met veel groenten. En een zorgvuldige en vriendelijke bezorging. Echt een aanrader, als je geen vlees eet.

Juliette
30 January 2021

Van afhalen naar laten brengen: geen probleem: fijn! En het eten zelf was ook heerlijk en vers.

anoniem
28 January 2021
JS
24 January 2021

Uitstekend eten en op tijd geleverd! Er was een klein foutje bij een vorige bestelling, maar dat hebben ze met deze bestelling geheel goed gemaakt. Een aanrader!

Ronald
24 January 2021

Weer een heerlijke rijsttafel, maar eet hem toch liever in het restaurant zelf

Jasper
23 January 2021

Snelle bezorging en het eten was fantastisch! De hoeveelheid was meer dan genoeg en de vegetarische garnalen en Vegan saté waren boven verwachting lekker!

Dirk
21 January 2021

Was weer heerlijk.

Netty Van renswoude
21 January 2021

Het eten was heerlijk we hebben genoten

boekhout
21 January 2021

snel en lekker

Ivar
18 January 2021

Heerlijk gegeten weer! Bedankt.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marianna Berg
17 January 2021

Heerlijk gegeten, bezorging netjjes afgehandeld. Het bestellen via de site is prima te doen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Linda
17 January 2021

Heerlijke rijsttafel gegeten. Bedankt!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Annemarie
13 January 2021

Ik heb nu 2 keer besteld en ook nu weer een goede ervaring. Het eten was heerlijk van smaak, warm en keurig op tijd.

Joseph Wilde
13 January 2021

Super lekker eten en fantastische service!

Annie
12 January 2021

Heerlijk eten, snel bezorgd!

RvdH
9 January 2021

ze waren wel lekker, die gebakken bananen, maar na een nasi-maaltijd waren ze mij te zoet. Volgende keer weer iets anders proberen.

anoniem
7 January 2021
Sander
3 January 2020

Lekker gegeten. Perfecte service.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tom
1 January 2020

Makkelijk besteld op tijd geleverd en prima gegeten super

inge
1 January 2020

eten en bezorging waren goed maar er ontbrak helaas een gerecht in de bestelling.

Charnella
30 December 2020

Mooi op tijd bezorgd. Eten was lekker, vers en nog warm. Ik zou deze restaurant zeer zeker aanraden. Jammer dat wij er geen bistro lunetten in Den Haag hebben. Misschien een idee? Ik was namelijk 3 dagen in Utrecht, en heb dan eten bij bistro lunetten besteld.👍🏼👍🏼👏🏼👏🏼

Wouter
30 December 2020

Eindelijk een Chinees restaurant met goede vegetarische opties en menu's. Alles in het vegetarische menu was erg lekker! Bezorging was wel erg snel (20 minuten te vroeg) maar we hadden honger dus dat was geen enkel probleem :). Top tent!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Emiel
27 December 2020
Kalkhoven
27 December 2020

Perfect 🤩

Pierre
27 December 2020

Uitstekend lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jeanine
25 December 2020

Altijd lekker en optijd bezorgd!

Erwin
21 December 2020

Was wederom weer heerlijk. De kipsate was erg mals. Was weer een feestmaal. Fijne feestdagen

LW
19 December 2020

Eten was te lang onderweg en afgekoeld

Sandra
19 December 2020

Ophalen was goed geregeld. Het eten was lekker en ruimschoots genoeg, aanrader!

John Doe
18 December 2020

De vegetarische opties zijn uitstekend, veel beter dan de zoveelste flauwe tjap tjoy en vegetarische bami. Vriendelijke bezorger, goed rundvlees met zwarte pepersaus. Would recommend.

Annemarie
17 December 2020

Het eten was goed warm, smaakte prima en het werd binnen de beloofde tijd bezorgd.

Huisman
11 December 2020
Anoniem
9 December 2020
Alex&Marieke
8 December 2020

Altijd heerlijk eten en zulke lieve mensen met aandacht voor alles wat een goede gastvrouw en gastheer betaamt. Wij behoren tot de vaste fans van dit geweldige restaurant. Ongekend goed! En dat al jarenlang, Chapeau!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Peter
6 December 2020

Heerlijk gegeten. Kwaliteit eten is perfect. En levering lekker snel.

Alexander
2 December 2020

Het was weer heerlijk!

Lėon
1 December 2020
Jeroen
29 November 2020
Danique
29 November 2020
Juul
27 November 2020
Nicole
25 November 2020

Heerlijk en super aardig personeel.

Pim
23 November 2020
Gerard
23 November 2020

Uitstekend eten en lekker snel bezorgd, voor herhaling vatbaar.

Ano
20 November 2020
Jdv
17 November 2020
Tom
15 November 2020

Was heerlijk en op tijd bezorgd aanrader

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tr
14 November 2020

Binnen 20 minuten bezorgd en het eten was nog krokant en warm!

Arnold
13 November 2020

Prima, snelle levering en lekker

Vos
11 November 2020
Dick
10 November 2020

Precies op tijd. Goed warm. Prima kwaliteit. Dus TOP !

Gerwin
10 November 2020

Bezorging was in 45 min wat prima is. Wel was er wat gelekt waardoor er veel vet in de plastic tas zat. Verder miste ik helaas de sambal. De Loempia's waren heerlijk! Bami was wat flauwer dan ik gewend was.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.