Avaliações de Bistro Lunetten Utrecht

Avaliações recentes

5.0
Nn
25 setembro 2022

Goede bestelling

Ada
25 setembro 2022

Was weer heerlijk top

Heidy Varkevisser
24 setembro 2022

Ik had daging kerrie besteld met bami. Het was weer heerlijk en snelle bezorging. Het was nog heet toen het kwam.

Hanny
15 setembro 2022

Ondanks de technische troubles( brommerpech) wat later maar toch perfect eten bezorgd !!!! Met gezonde extraatjes !!!

Anton
7 setembro 2022

Erg lekker eten!

Alexander
1 setembro 2022
Alex en Marieke
29 agosto 2022

Heerlijk eten (altijd weer), meer dan genoeg vlees en groente en zoals altijd, weer exact op tijd bezorgd. Dank jullie wel, team Bistro Lunetten. Het is altijd feest als jullie zijn geweest ! Tot gauw !

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hanny
26 agosto 2022

Je weet het al vóór je bestelt... Snelle bezorging, warm eten en vooral héél smakelijk !!! Toppie.....

Andre
24 agosto 2022

Lekker en snel

Inge
20 agosto 2022

Heerlijk eten met zorg bereid!

Hanny
19 agosto 2022

Vakantie voorbij. Ik vroeg niet om een snelle bezorging, maar was er wel...... Heerlijke maaltijd....met een verrassing ...een doosje physalis, ofwel Kaapse kruisbessen.... DANK !!!! Jammie jammie

Dieuwke
18 agosto 2022

Lekker eten en goede bezorging!

Arnold
30 julho 2022
van de Pol
23 julho 2022
Heidy Varkevisser
23 julho 2022

Deze keer hebben we Daging kerrie en Dagin ketjap besteld. En voor mijn zoon nog extra pangsit goreng. Het was weer lekker.

Dick
14 julho 2022

Top !

JS
11 julho 2022

Wederom niets om op aan te merken. Snel en correct geleverd. Veel en lekker! Knapperige loempia en groente. Zie je niet vaak. Aanrader!

Hans
3 julho 2022

Bestelling voor afhalen op tijd goed warm en super van smaak.

Judit
21 junho 2022

Goed, snel en attent!

JS
8 junho 2022

Snel en goed geleverd. Zoals altijd weer uitermate vers en smakelijk. Aanrader!

Jec
7 junho 2022

Zoals altijd top kwaliteit!

Anoniem
7 junho 2022
MB Brouwer
6 junho 2022

Het was weer heerlijk eten. Bedankt Bistro Lunetten!! Bezorging is ook top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Heidy Varkevisser
6 junho 2022

Vandaag Indische rijsttafel besteld met bami, en nasi goreng. Het was heel lekker en veel, we kunnen er vandaag nog van eten. Het was ook nog heet.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
3 junho 2022

Gezellig die druiven erbij !! Dank, ik geniet ervan. 👍👍

Ada leene
29 maio 2022

Was weer voortreffelijk lekker warm en netjes verzorgd, en bezorgd ook.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ada leene
29 maio 2022

Heerlijk eten en lekker warm beste Chinees van Utrecht.

Ada leene
25 maio 2022

Heerlijk gegeten was weer top en bedankt voor de lekkere druiven. Lief hoor

Marianne
6 maio 2022

Absoluut netjes lekker en zeer op tijd!!

Marcel van Dun
6 maio 2022

Zoals gewoonlijk: op tijd, op temperatuur en erg lekker.

Heidy Varkevisser
21 abril 2022

Gisteren hadden we Daging kerrie met bami (zonder groente) voor mij, saté voor mijn moeder en pangsit goreng en Saté Ritjah voor mijn zoon. Het eten was weer heerlijk en was nog heet. Mijn moeder was heel blij dat de saté, varkenssaté kon zijn, onze dank hiervoor.

Keiko
16 abril 2022

Het eten was lekker! Veel verse producten.

8 abril 2022

Lekker eten, snel bezorgd, super!!

Berik
8 abril 2022

Snelle bezorging, en heerlijk eten. Top

JS
3 abril 2022

Weer snel, lekker en veel. Enige plek waar ik een knapperige, smakelijke loempia kan krijgen. Aanrader!

Annerie
27 março 2022

Heerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Heidy Varkevisser
25 março 2022

Gisteren babi pangang met bami en een bak witte rijst besteld. Bami zonder groente en pangang zonder atjar. Bestelling werd snel geleverd en alles was nog heet. Het eten was weer heerlijk, zoals altijd.

Johanna
22 março 2022

Supersnelle bezorging (zoals meestal) van vooral een heerlijke maaltijd op een weekavond !!! Genoten 👍👍

Rob V
21 março 2022
Tilly Zuidema
19 março 2022

Loempia was nog heet, heerlijk! En tjap choy met alles er op en er aan erg van genoten.

Heleen
13 março 2022

Het is precies op tijd klaar. Ik werd goed geholpen met vragen over een gerecht.

Alex en Marieke
13 março 2022

Altijd keurig op tijd en heerlijke haaienvinnensoep en Si Tjil Tjap Kam (nr 110). Ook nr 90 is aan te bevelen (Vega-gerecht maar heerlijk) Altijd feest als de Bistro is geweest !

Dick
13 março 2022

Snel, warm, ruim voldoende en smakelijk.

Jan Vogelzang
28 fevereiro 2022
Hsiung
27 fevereiro 2022
John Doe
25 fevereiro 2022
Sander
23 fevereiro 2022

Supersnel bezorgd en heerlijk gegeten. Top!

Johanna
22 fevereiro 2022

Zoals altijd hééééérlijk eten van Bistro Lunetten en snelle bezorging door een vrolijke bezorgster met vandaag zomaar 2 bananen erbij.

EG
20 fevereiro 2022
EG
9 fevereiro 2022

Was weer top en snel.:)

Peter Koudijs
2 fevereiro 2022

Voortreffelijke smaak en portie voldoende. Vriendelijke service bij afhalen.

Kalkhoven
29 janeiro 2022

Was weer heerlijk!

Janine Seetal
26 janeiro 2022
x
22 janeiro 2022

Probleem van de foute saus de vorige keer prima opgelost! Weer heerlijk gegeten!!

Heidy Varkevisser
21 janeiro 2022

Had weer zin in babi pangang met bami en mini loempia's. Was weer lekker en werd snel bezorgd. Echt een aanrader.

Femke
20 janeiro 2022

Als altijd weer lekker en veel, op tijd en vriendelijke bezorger.

erla
13 janeiro 2022

Zoals altijd weer supervers en lekker eten. Ze houden rekening met speciale wensen, hebben extreem veel keuze ook in vegetarisch eten en t wordt dampend heet en snel bezorgd

Felix
12 janeiro 2022

Was weer van super kwaliteit. Alles vers en de groenten heerlijk knapperig!!

AvS
11 janeiro 2022

Heerlijk eten, snel bezorgd!

Dick
9 janeiro 2022

Top: op tijd, bakjes vol en goed warm.

Charlotte
6 janeiro 2022

Echt top!

EG
3 janeiro 2022

Was weer top !

Marieke
3 janeiro 2022

Altijd goed en lekker..

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Guus Willemse
1 janeiro 2021

Geheel in tegenstelling tot de vorige bestelling kwam was bestelling 1) de juiste, 2) kwam zéér op tijd en 3) was uiterst smakelijk en nog heerlijk op temperatuur, ook in tegenstelling tot onze vorige bestelling.

Wim
1 janeiro 2021

Op drukke avond onze bestelling vlot ontvangen en kwaliteit was wederom top. Goed op smaak en temperatuur. Vatbaar voor herhaling, top-chinees.

Femke
1 janeiro 2021

Lekker

JS
21 dezembro 2021

Op tijd, veel en lekker. Wat wil je nog meer. Prima eten en service!

Gerda Bultstra
20 dezembro 2021

De originele gerechten vervelen nooit en zijn altijd prima verzorgd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Heidy Varkevisser
18 dezembro 2021

Vandaag daging kerry met bami besteld> Voor mijn zoon pangsit goreng. Het eten was nog heet en heerlijk. Hier bestellen we vaker, en het is altijd lekker.

Tom
12 dezembro 2021

Was weer heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anton van der Zijden
12 dezembro 2021
Anton van der Zijden
10 dezembro 2021
Anita
9 dezembro 2021

Het eten is hier altijd goed. Een van de betere Chinees restaurant in Utrecht.

Claudia Millenaar
8 dezembro 2021

Zoals altijd helemaal perfect!

Leonie
4 dezembro 2021
Claudia M.
30 novembro 2021

Zoals altijd uitstekend en pijlsnel bezorgd.

Janine
29 novembro 2021

Heerlijk eten en goede service (online besteld en opgehaald)

D
28 novembro 2021

Het eten was echt heel lekker weer! Alleen verkeerd bezorgd, 12 huizen verder 😂

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Weert, van derv
28 novembro 2021

Kwaliteit met traditie bereid.

Seetal
26 novembro 2021
H. Maris
21 novembro 2021

Precies op tijd. Erg lekker eten.

Anoniem
20 novembro 2021

Altijd lekker

Heidy Varkevisser
20 novembro 2021

Gisteren hadden we babi pangang met bami voor mij en mijn zoon had Pangsit goreng en lamshaas met lichte knoflook oestersaus met witte rijst. Hij heeft de lamshaas helemaal opgegeten en de witte rijst laten staan. Mijn moeder heeft daarvan gegeten. We hebben er 2 dagen van gegeten en er is nog over. We hebben weer heerlijk gegeten.

Jaap
18 novembro 2021

Gemakkelijk bestellen. Aandacht voor persoonlijke wensen. Op tijd. Heet. Knapperig. Erg lekker. Het was om te vieren en we hebben gevierd.

Mike
15 novembro 2021

Allereerst heel lekker eten! Ik vind het jammer dat de Daging kerry en ketjap in hetzelfde bakje gaan, daardoor gaan de smaken een beetje door elkaar. Het vlees mag ook nog wat meer uit elkaar vallen van mij. De satesaus was een beetje waterig, waarschijnlijk door het water uit de groenten. Misschien is het handig om de saus wat dikker erbij te doen. Verder vind ik de minimale bestelwaarde wat aan de hoge kant. Voor 2 personen wordt het dan net een beetje duur om al te vaak te doen. 12,50 of 15 euro zou beter zijn.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Joy
14 novembro 2021

Heerlijk eten , super goed! Bij de omschrijving had ik aangegeven dat ik me eten graag om 19.00 u wou ( ivm kinderen die eerst na bed gebracht moesten worden) Maar tot me verbazing stond de beste bezorger al om 18.15 u op de stoep waardoor ik me eten om 19.00 u alsnog zelf moest opwarmen...

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

N.L.B
11 novembro 2021

Als altijd: YUMMM. En echt goed warm, ik brandde bijna mijn mond. HEERLIJK.

Anoniem
10 novembro 2021
Judit
7 novembro 2021

Heerlijk eten en zo fijn dat er altijd rekening gehouden wordt met mijn dieetwensen 🙏🏻. Hier wordt echt en vers gekookt, aanrader voor een ieder.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

John Doe
3 novembro 2021
Huib van Weelden
1 novembro 2021

Het was weer uitstekend. Jammer was wel dat wij het kip en ossenhaas gerecht besteld met licht pikante saus.(QonBao Kai) Maar we hebben (Sichuan Kai) gekregen. En dat was niet voor iedereen eetbaar, dat was erg jammer!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

JS
1 novembro 2021

Wederom op tijd geleverd en uitstekend eten. Vooral de loempia. Deze was lekker vers en knapperig! Ook de portie grootte was perfect. Niet teveel en niet te weinig

Ed van Asch
31 outubro 2021

Weer heerlijk gegeten 😃

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

R. Winter
31 outubro 2021

Eten was weer prima. Het is altijd genoeg voor 2 dagen. Voor het eerst in tijden weer eens een lekkere loempia gegeten. Met meer dan genoeg kip ipv 3 blokjes.

Dirk
30 outubro 2021

Heerlijk weer eens kipkerry genomen aanrader!!

Alex en Marieke Bos
27 outubro 2021

Heerlijk eten, echt genoten en echt volgens afspraak op tijd bezorgd door een vriendelijke jongeman. De bistro heeft ook heerlijke groente maar dat hebben we in dit gerecht een beetje gemist.

Marianne
22 outubro 2021

Heerlijk gegeten. En het werd heel snel en netjes bezorgd. Bedankt daarvoor!

Dirk
21 outubro 2021

Weer heerlijk

Jan
14 outubro 2021

Het was weer heerlijk!

Tk
11 outubro 2021
Menno
10 outubro 2021
Marcel
8 outubro 2021

Prima

c.h. burgers
8 outubro 2021

Het was weer TOP !!!!! het was weer lekker én eer snel bezorgd !!

Heidy Varkevisser
7 outubro 2021

Voor mezelf Babi pangang met bami zonder groente en voor mijn zoon Ketjap Tjap kam. Ook nog vegetarische loempiatjes en pangsit goreng. Was weer heel lekker 😋😋😋😋 Hier kunnen we wel 2 misschien 3 dagen van eten

Carbo
5 outubro 2021
Gerda Bultstra
1 outubro 2021

Ik kom woorden tekort om nummer 90 van de menukaart te prijzen. Zo heerlijk! Een superlekker vegetarisch menu met tempe en groenten en 5 kruiden. De eigenaresse vertelde me ooit dat zij zelf vegetarisch is en dat haar man (de kok) het recept speciaal voor haar heeft gemaakt. Echt zooooo lekker!

MVe
29 setembro 2021

Wederom top! M'n vader vond de vega saté heerlijk!

Marije
28 setembro 2021
Fernando
27 setembro 2021

Bestelling was een half uur voor de verwachte tijd geleverd. Heerlijke gerecht, goede kwaliteit zoals altijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
12 setembro 2021
c.h. burgers
11 setembro 2021

Het was zoals altijd weer prima in orde zowel het eten als de bezorging !

Richard
6 setembro 2021

Heerlijk gegeten en een top bezorging Keurig schema als ze onderweg zijn met het lekkere eten tot de volgende bestelling BistroLunneten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Femke
29 agosto 2021

Veel en lekker eten voor een prima prijs. Goede communicatie vanuit het restaurant. Bezorger was vriendelijk en het eten goed warm. Voor herhaling vatbaar, heerlijk gegeten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
22 agosto 2021

Bezorger was vriendelijk maar helaas waren drankjes vergeten. Na een belletje werden deze alsnog supersnel gebracht. Menu Lunetten besteld en het was heerlijk. Goed op smaak en alles werd gloeiend heet bezorgd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Harrie
19 agosto 2021

heerlijk eten, precies op tijd

Theo
19 agosto 2021
Anoniem
8 agosto 2021
Anton van der Zijden
6 agosto 2021

Uitstekend, zoals altijd.

Claudia Millenaar
5 agosto 2021

Zoals vanouds weer fantastisch!

Janet
3 agosto 2021

De smaak van dit recept leek anders vandaag. Beter eigenlijk! Minder scherp? Andere kruiden?

L
1 agosto 2021

Absurd snel geleverd.

O Meuris
27 julho 2021

Heerlijk gegeten, vooral de kip-loempia is erg lekker, de bezorging was perfect, snel, erg vriendelijk en Corona-proof. Dus zeker een aanrader, wij gaan vaker bestellen bij Bistro Lunetten.

JS
25 julho 2021

Precies op aangegeven tijd bezorgd. Knapperige loempia (is zeldzaam) en uitstekend smakend en warm eten. Ook de hoeveelheid. Klein beetje lekken bij bezorging, maar dat mag de pret niet drukken.

Anoniem
22 julho 2021
ERG
19 julho 2021
Riet
18 julho 2021
Dirk
15 julho 2021
Peter
15 julho 2021

Alleen moet je wat aan je punten spaar systeem doen!!!!! Als ik iedere keer voor ± €50 bestel en dan wanneer ik voor € 500 heb bestel krijg ik €1 korting. Dat slaat werkelijk nergens op. Veranderen in 1 punt per €10 zou veel beter zijn!!!!!

Dirk
7 julho 2021

Supersnel eten en heerlijk weer zoals altijd

Gerda Bultstra
7 julho 2021

Grote aanrader zijn de vegetarische gerechten. Bel ze gerust voor suggesties en uitleg. De eigenaresse is vegetarisch en dat merk je. De bistro is sinds 2 jaar van een leuk jong stel. Ze doen het erg goed.

Ed
6 julho 2021

De meest lekkere chinees van Utrecht. Zo lekker. Altijd een feestje 🥳

Kimberley
3 julho 2021

Mijn complimenten aan de kok, de Indische rijsttafel smaakte voortreffelijk, en ook de complimenten aan de bezorger snelle service ( bestelling gedaan +/- al na 8minuten bezorgd )

Peter
28 junho 2021

Prima eten en zeer op tijd gebracht

Soekimo
23 junho 2021

Eten is vers gemaakt. Lekker gegeten en nog warm

H. Glazenburg
21 junho 2021

Supersnel bezocht en heerlijk gegeten!

Dees
20 junho 2021

Was heerlijke Indische rijsttafel! Hooguit hadden we wat meer groenten erbij gehad.

John Kersing
20 junho 2021

Fijn personeel, altijd wel een praatje tijdens het wachten en voortreffelijk eten. Komen hier al jaren.

Dick Kroon
17 junho 2021

“Turbo speed en heet”.

Pim Oliekan
13 junho 2021

Altijd goed, heerlijk eten, snel bezorgd en fijn geprijsd!

Dirk
11 junho 2021

Kreeg Lles lekker heet binnen zo uit de wok heerlijk dankjullie wel

Claudia M.
7 junho 2021

Zoals ik gewend ben, uitstekend!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Joyce Berg van den
3 junho 2021

Heerlijk eten en bijzonder vlot en warm bezorgd

Patty
2 junho 2021

Heerlijk! zoals altijd.

Inge
1 junho 2021

Eten erg lekker!

Heidy Varkevisser
31 maio 2021

Eten was weer lekker en werd snel bezorgd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ben
30 maio 2021

Preciesop tijd als afgesproken. Smaakte goed!

Claudia M.
28 maio 2021

Zoals vanouds! Altijd prima.

Peter Koudijs
27 maio 2021

Goede kwaliteit en heerlijke nasi voor prima prijs en vriendelijk meisje aan afhaalbuffet.

Borms
26 maio 2021

Goed warm , eigenlijk heet, kwam het aan. Knapperig gebakken loempia en sate. We hebben genoten.

Anoniem
25 maio 2021
Brand
23 maio 2021

Uitmuntend! Smaakvol, mals en op smaak zonder te zout te zijn. Aanrader!

Top
21 maio 2021
H
19 maio 2021

Uiterste vriendelijke bezorger.

JS
15 maio 2021

Wederom uitstekend. Op tijd geleverd, uitstekende kwaliteit en zeer aardige mensen. Een echte aanrader!

Raymond Tieland
15 maio 2021

Makkelijk te online te bestellen. Uitgebreide keuzes. Op tijd klaar voor afhalen. En heerlijk gegeten.

N
13 maio 2021

Vegetarisch en veganistisch eten was heerlijk. Bezorging keurig.

Hanny
11 maio 2021

Maar mailcontact klopte niet. Om 18.45 besteld , om 21.17 bericht dat bestelling onderweg is.... in werkelijkheid om 19.00 uur bezorgd.

Huisch
7 maio 2021

Top bistro'tje en een snelle bezorging van heb ik jou daar.

Jeroen
5 maio 2021

Heerlijk eten. Snel gebracht en goed op temperatuur.

Hanny
2 maio 2021
Anoniem
29 abril 2021
Leene
27 abril 2021

Was weer heerlijk.

G.A.Huisman
27 abril 2021

Lekker gegeten,goede service

A
27 abril 2021
Caronne Ionescu
26 abril 2021

Het was weer prima!

Heidy Varkevisser
26 abril 2021

We hadden Daging Smoor met bami zonder groente, Saté babi, Saté ritjah en ook nog pangsit goreng. Het was weer lekker en veel, ik kon er de volgende dag nog van eten. Goede service.

Jeroen
21 abril 2021
Léon
18 abril 2021

Nog steeds met stip op 1 de beste Chinees van Utrecht!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jansen
18 abril 2021

Lekker, veel vegetarische gerechten en netjes op tijd afgeleverd!

J. Den Hartog
16 abril 2021

Eten smaakte heerlijk, maar bij inpakken of verzorgen veel mis. Kroepoek in 100 stukken, gebakken bananen helemaal geplet in de doos en de bakjes rundvlees in saus helemaal gelekt. Jammer nooit eerder deze ervaring gehad.

Chantal
11 abril 2021

Weer heerlijk gegeten! De Vegan ajam ketjap is echt top! De nep kip heeft een goede structuur en smaakt heerlijk. Echte aanrader! Denk dat de vleeseters niet eens door zouden hebben dat het geen vlees is ;)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

MVe
11 abril 2021

Fantastisch! Heerlijk eten en ontzettend aardig dat ik er twee verse sinaasappels bij kreeg. Top!

Menno
11 abril 2021

Uitstekend eten en vriendelijke mensen!

Hans
10 abril 2021

Supersnel!

Anoniem
6 abril 2021
Hanny
1 abril 2021

Perfect !!! Heeeerlijk gegeten.

Dennis
31 março 2021
Mike
30 março 2021

Goed eten, snelle service :)

JJ
29 março 2021

Het was heerlijk en mooi op tijd! Voor herhaling vatbaar

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Vincent
29 março 2021
Remk9
27 março 2021

Heerlijk en precies op tijd klaar!

Geurtsen
25 março 2021
Hanny
25 março 2021

Bezorging nog vroeger dan gepland, bezorger Top !!! Eten goed warm en natuurlijk heeeeel lekker !!!!!!

JS
25 março 2021

Snellere bezorging dan gemeld en zoals altijd uitstekend eten. Geen enkele klacht.

Heidy Varkevisser
22 março 2021

Het eten was weer lekker en werd eerder gebracht dan was gedacht.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

M B
21 março 2021

Heerlijk gegeten! Het kwam op de afgesproken tijd! En vandaag ook nog een heerlijke maaltijd.

Katerina
20 março 2021
Dick Kroon
18 março 2021

Product goed Bezorging snel Mocht wat warmer

Alexander
16 março 2021
Joost
16 março 2021
Chris
14 março 2021

Eten was heerlijk, zoals altijd eigenlijk. Goed warm en prima van smaak. We hebben heerlijk gegeten. Enne. Die smiley was ook weg leuk😀👌

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gerard
14 março 2021

Snel en warm bezorgd. Bijzonder lekker Kantonees gerecht. Weer eens wat anders dan Babi Pangang.

Natalie
13 março 2021

Altijd lekker vers en veel!

Peter
10 março 2021

Wederom erg lekker. Niet voor niks al jaren een begrip in Lunetten

G.A.Huisman
9 março 2021

Zeer tevreden

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Joris
7 março 2021

Heerlijk gegeten! ruime keuze, goede porties en eerder dan gepland bezorgd. Ik bestel hier graag nog een keer.

Dennis
6 março 2021
José
6 março 2021

Heerlijke Cantona gerechten. Heet gebracht. Super dus!

Ton Koopman
5 março 2021

Na al die jaren nog steeds een van beste adressen voor Chinees/Indisch eten van Utrecht. Ik woon al 16 jaar niet meer in Lunetten maar rij er graag voor om.

Dirk
1 março 2021

Was weer heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Peter
1 março 2021

Spaarstysteem stelt niets voor. Of je nu voor € 80 of voor € 15 besteld, je krijgt maar een punt. Klopt niet helemaal.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

J.R.
27 fevereiro 2021

Was goed verzorgd en erg lekker. Ook netjes op tijd bezorgd.

Marian
26 fevereiro 2021

Heerlijk eten en snelle bediening. Een aanrader!

Dick Kroon
22 fevereiro 2021

Top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

R.F.
20 fevereiro 2021

Eens wat anders besteld dan gebruikelijk maar ook dan smaakt het weer prima. Erg lekkere satesaus!!

rosa
18 fevereiro 2021

Het was weer smullen en de vingers aflikken! Dank jullie wel!

André
18 fevereiro 2021

lekker en vers eten en goede snelle bezorging

rosa
15 fevereiro 2021

zoals altijd: prima!!!

Jeannette
14 fevereiro 2021

Goede service/bezorging en lekker eten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

D Wolters
13 fevereiro 2021

Heeerlijk gegeten en lekker wrm gebakken banaan een aanrader.

Peter
13 fevereiro 2021

Heerlijk gegeten, laten bezorgen en heerlijk warm.

Ed van Asch
12 fevereiro 2021

Altijd een feestje... super heerlijk eten. Kan me er elke keer weer op verheugen. leuke mensen ook in de zaak :-)

Michel
11 fevereiro 2021

Prima te eten, op tijd bezorgd

Annie
10 fevereiro 2021

Snel bezorgd en het eten was heerlijk!

Martin
7 fevereiro 2021

Wat heerlijk dat we zo’n mooie Chinese eet gelegenheid en afhaalrestaurant hebben in Lunetten, heerlijk eten, niet duur en verzorgd.

R.F.
6 fevereiro 2021

misschien een tip om bij gerechten te vermelden of ze wel/niet pittig zijn? De saté op zich was lekker maar die saus bij de "Ritjah" was mij té. Toch lekker gegeten, zoals gewoonlijk

Dick
5 fevereiro 2021

Top Warm Verzorgd Smakelijk Snel

Martin
4 fevereiro 2021

Heerlijke gerechten, goede porties en netjes op de aangegeven afhaaltijd klaar. Complimenten!

Netty Van renswoude
4 fevereiro 2021

Het was weer heerlijk en super heet afgeleverd

Tommy
4 fevereiro 2021
Kimberley
3 fevereiro 2021

Goede snelle service en super klant vriendelijk

Guus Willemse
3 fevereiro 2021

Voor de eerste keer in een lange tijd weer eens wat besteld (vorige eigenaren). Heerlijk gegeten, op tij klaar bij afhalen.

Marianna Berg
31 janeiro 2021

Heerlijk gegeten en een prima bezorging.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Emiel
31 janeiro 2021

Zeer lekker en goed eten. Vriendelijke en vlotte bezorging.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

J.Figee
31 janeiro 2021

Fantastisch lekkere vegan gerechten, met veel groenten. En een zorgvuldige en vriendelijke bezorging. Echt een aanrader, als je geen vlees eet.

Juliette
30 janeiro 2021

Van afhalen naar laten brengen: geen probleem: fijn! En het eten zelf was ook heerlijk en vers.

anoniem
28 janeiro 2021
JS
24 janeiro 2021

Uitstekend eten en op tijd geleverd! Er was een klein foutje bij een vorige bestelling, maar dat hebben ze met deze bestelling geheel goed gemaakt. Een aanrader!

Ronald
24 janeiro 2021

Weer een heerlijke rijsttafel, maar eet hem toch liever in het restaurant zelf

Jasper
23 janeiro 2021

Snelle bezorging en het eten was fantastisch! De hoeveelheid was meer dan genoeg en de vegetarische garnalen en Vegan saté waren boven verwachting lekker!

Dirk
21 janeiro 2021

Was weer heerlijk.

Netty Van renswoude
21 janeiro 2021

Het eten was heerlijk we hebben genoten

boekhout
21 janeiro 2021

snel en lekker

Ivar
18 janeiro 2021

Heerlijk gegeten weer! Bedankt.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marianna Berg
17 janeiro 2021

Heerlijk gegeten, bezorging netjjes afgehandeld. Het bestellen via de site is prima te doen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Linda
17 janeiro 2021

Heerlijke rijsttafel gegeten. Bedankt!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Annemarie
13 janeiro 2021

Ik heb nu 2 keer besteld en ook nu weer een goede ervaring. Het eten was heerlijk van smaak, warm en keurig op tijd.

Joseph Wilde
13 janeiro 2021

Super lekker eten en fantastische service!

Annie
12 janeiro 2021

Heerlijk eten, snel bezorgd!

RvdH
9 janeiro 2021

ze waren wel lekker, die gebakken bananen, maar na een nasi-maaltijd waren ze mij te zoet. Volgende keer weer iets anders proberen.

anoniem
7 janeiro 2021
Sander
3 janeiro 2020

Lekker gegeten. Perfecte service.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tom
1 janeiro 2020

Makkelijk besteld op tijd geleverd en prima gegeten super

inge
1 janeiro 2020

eten en bezorging waren goed maar er ontbrak helaas een gerecht in de bestelling.

Charnella
30 dezembro 2020

Mooi op tijd bezorgd. Eten was lekker, vers en nog warm. Ik zou deze restaurant zeer zeker aanraden. Jammer dat wij er geen bistro lunetten in Den Haag hebben. Misschien een idee? Ik was namelijk 3 dagen in Utrecht, en heb dan eten bij bistro lunetten besteld.👍🏼👍🏼👏🏼👏🏼

Wouter
30 dezembro 2020

Eindelijk een Chinees restaurant met goede vegetarische opties en menu's. Alles in het vegetarische menu was erg lekker! Bezorging was wel erg snel (20 minuten te vroeg) maar we hadden honger dus dat was geen enkel probleem :). Top tent!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Emiel
27 dezembro 2020
Kalkhoven
27 dezembro 2020

Perfect 🤩

Pierre
27 dezembro 2020

Uitstekend lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jeanine
25 dezembro 2020

Altijd lekker en optijd bezorgd!

Erwin
21 dezembro 2020

Was wederom weer heerlijk. De kipsate was erg mals. Was weer een feestmaal. Fijne feestdagen

LW
19 dezembro 2020

Eten was te lang onderweg en afgekoeld

Sandra
19 dezembro 2020

Ophalen was goed geregeld. Het eten was lekker en ruimschoots genoeg, aanrader!

John Doe
18 dezembro 2020

De vegetarische opties zijn uitstekend, veel beter dan de zoveelste flauwe tjap tjoy en vegetarische bami. Vriendelijke bezorger, goed rundvlees met zwarte pepersaus. Would recommend.

Annemarie
17 dezembro 2020

Het eten was goed warm, smaakte prima en het werd binnen de beloofde tijd bezorgd.

Huisman
11 dezembro 2020
Anoniem
9 dezembro 2020
Alex&Marieke
8 dezembro 2020

Altijd heerlijk eten en zulke lieve mensen met aandacht voor alles wat een goede gastvrouw en gastheer betaamt. Wij behoren tot de vaste fans van dit geweldige restaurant. Ongekend goed! En dat al jarenlang, Chapeau!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Peter
6 dezembro 2020

Heerlijk gegeten. Kwaliteit eten is perfect. En levering lekker snel.

Alexander
2 dezembro 2020

Het was weer heerlijk!

Lėon
1 dezembro 2020
Jeroen
29 novembro 2020
Danique
29 novembro 2020
Juul
27 novembro 2020
Nicole
25 novembro 2020

Heerlijk en super aardig personeel.

Pim
23 novembro 2020
Gerard
23 novembro 2020

Uitstekend eten en lekker snel bezorgd, voor herhaling vatbaar.

Ano
20 novembro 2020
Jdv
17 novembro 2020
Tom
15 novembro 2020

Was heerlijk en op tijd bezorgd aanrader

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tr
14 novembro 2020

Binnen 20 minuten bezorgd en het eten was nog krokant en warm!

Arnold
13 novembro 2020

Prima, snelle levering en lekker

Vos
11 novembro 2020
Dick
10 novembro 2020

Precies op tijd. Goed warm. Prima kwaliteit. Dus TOP !