Beoordelingen van Bistro Lunetten Utrecht

Recente recensies

5.0
AKHTOO
15 oktober 2021

Zonder 4 stuks Pangsit Goreng, Kroepoek

Jan
14 oktober 2021

Het was weer heerlijk!

Tk
11 oktober 2021
Menno
10 oktober 2021
Marcel
8 oktober 2021

Prima

c.h. burgers
8 oktober 2021

Het was weer TOP !!!!! het was weer lekker én eer snel bezorgd !!

Heidy Varkevisser
7 oktober 2021

Voor mezelf Babi pangang met bami zonder groente en voor mijn zoon Ketjap Tjap kam. Ook nog vegetarische loempiatjes en pangsit goreng. Was weer heel lekker 😋😋😋😋 Hier kunnen we wel 2 misschien 3 dagen van eten

Carbo
5 oktober 2021
Gerda Bultstra
1 oktober 2021

Ik kom woorden tekort om nummer 90 van de menukaart te prijzen. Zo heerlijk! Een superlekker vegetarisch menu met tempe en groenten en 5 kruiden. De eigenaresse vertelde me ooit dat zij zelf vegetarisch is en dat haar man (de kok) het recept speciaal voor haar heeft gemaakt. Echt zooooo lekker!

MVe
29 september 2021

Wederom top! M'n vader vond de vega saté heerlijk!

Marije
28 september 2021
Fernando
27 september 2021

Bestelling was een half uur voor de verwachte tijd geleverd. Heerlijke gerecht, goede kwaliteit zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
12 september 2021
c.h. burgers
11 september 2021

Het was zoals altijd weer prima in orde zowel het eten als de bezorging !

Richard
6 september 2021

Heerlijk gegeten en een top bezorging Keurig schema als ze onderweg zijn met het lekkere eten tot de volgende bestelling BistroLunneten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Femke
29 augustus 2021

Veel en lekker eten voor een prima prijs. Goede communicatie vanuit het restaurant. Bezorger was vriendelijk en het eten goed warm. Voor herhaling vatbaar, heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
22 augustus 2021

Bezorger was vriendelijk maar helaas waren drankjes vergeten. Na een belletje werden deze alsnog supersnel gebracht. Menu Lunetten besteld en het was heerlijk. Goed op smaak en alles werd gloeiend heet bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harrie
19 augustus 2021

heerlijk eten, precies op tijd

Theo
19 augustus 2021
Anoniem
8 augustus 2021
Anton van der Zijden
6 augustus 2021

Uitstekend, zoals altijd.

Claudia Millenaar
5 augustus 2021

Zoals vanouds weer fantastisch!

Janet
3 augustus 2021

De smaak van dit recept leek anders vandaag. Beter eigenlijk! Minder scherp? Andere kruiden?

L
1 augustus 2021

Absurd snel geleverd.

O Meuris
27 juli 2021

Heerlijk gegeten, vooral de kip-loempia is erg lekker, de bezorging was perfect, snel, erg vriendelijk en Corona-proof. Dus zeker een aanrader, wij gaan vaker bestellen bij Bistro Lunetten.

JS
25 juli 2021

Precies op aangegeven tijd bezorgd. Knapperige loempia (is zeldzaam) en uitstekend smakend en warm eten. Ook de hoeveelheid. Klein beetje lekken bij bezorging, maar dat mag de pret niet drukken.

Anoniem
22 juli 2021
ERG
19 juli 2021
Riet
18 juli 2021
Dirk
15 juli 2021
Peter
15 juli 2021

Alleen moet je wat aan je punten spaar systeem doen!!!!! Als ik iedere keer voor ± €50 bestel en dan wanneer ik voor € 500 heb bestel krijg ik €1 korting. Dat slaat werkelijk nergens op. Veranderen in 1 punt per €10 zou veel beter zijn!!!!!

Dirk
7 juli 2021

Supersnel eten en heerlijk weer zoals altijd

Gerda Bultstra
7 juli 2021

Grote aanrader zijn de vegetarische gerechten. Bel ze gerust voor suggesties en uitleg. De eigenaresse is vegetarisch en dat merk je. De bistro is sinds 2 jaar van een leuk jong stel. Ze doen het erg goed.

Ed
6 juli 2021

De meest lekkere chinees van Utrecht. Zo lekker. Altijd een feestje 🥳

Kimberley
3 juli 2021

Mijn complimenten aan de kok, de Indische rijsttafel smaakte voortreffelijk, en ook de complimenten aan de bezorger snelle service ( bestelling gedaan +/- al na 8minuten bezorgd )

Peter
28 juni 2021

Prima eten en zeer op tijd gebracht

Soekimo
23 juni 2021

Eten is vers gemaakt. Lekker gegeten en nog warm

H. Glazenburg
21 juni 2021

Supersnel bezocht en heerlijk gegeten!

Dees
20 juni 2021

Was heerlijke Indische rijsttafel! Hooguit hadden we wat meer groenten erbij gehad.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John Kersing
20 juni 2021

Fijn personeel, altijd wel een praatje tijdens het wachten en voortreffelijk eten. Komen hier al jaren.

Dick Kroon
17 juni 2021

“Turbo speed en heet”.

Pim Oliekan
13 juni 2021

Altijd goed, heerlijk eten, snel bezorgd en fijn geprijsd!

Dirk
11 juni 2021

Kreeg Lles lekker heet binnen zo uit de wok heerlijk dankjullie wel

Claudia M.
7 juni 2021

Zoals ik gewend ben, uitstekend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Klaas Vaak
3 juni 2021

De inhoud kwam 'zijwaarts' aan. Impact: geplette gebakken banaan. Kipgerecht smaakte minder dan voorheen.

Joyce Berg van den
3 juni 2021

Heerlijk eten en bijzonder vlot en warm bezorgd

Patty
2 juni 2021

Heerlijk! zoals altijd.

Inge
1 juni 2021

Eten erg lekker!

Heidy Varkevisser
31 mei 2021

Eten was weer lekker en werd snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ben
30 mei 2021

Preciesop tijd als afgesproken. Smaakte goed!

Claudia M.
28 mei 2021

Zoals vanouds! Altijd prima.

Peter Koudijs
27 mei 2021

Goede kwaliteit en heerlijke nasi voor prima prijs en vriendelijk meisje aan afhaalbuffet.

Borms
26 mei 2021

Goed warm , eigenlijk heet, kwam het aan. Knapperig gebakken loempia en sate. We hebben genoten.

Anoniem
25 mei 2021
Brand
23 mei 2021

Uitmuntend! Smaakvol, mals en op smaak zonder te zout te zijn. Aanrader!

Top
21 mei 2021
H
19 mei 2021

Uiterste vriendelijke bezorger.

JS
15 mei 2021

Wederom uitstekend. Op tijd geleverd, uitstekende kwaliteit en zeer aardige mensen. Een echte aanrader!

Raymond Tieland
15 mei 2021

Makkelijk te online te bestellen. Uitgebreide keuzes. Op tijd klaar voor afhalen. En heerlijk gegeten.

N
13 mei 2021

Vegetarisch en veganistisch eten was heerlijk. Bezorging keurig.

Hanny
11 mei 2021

Maar mailcontact klopte niet. Om 18.45 besteld , om 21.17 bericht dat bestelling onderweg is.... in werkelijkheid om 19.00 uur bezorgd.

Huisch
7 mei 2021

Top bistro'tje en een snelle bezorging van heb ik jou daar.

Jeroen
5 mei 2021

Heerlijk eten. Snel gebracht en goed op temperatuur.

Hanny
2 mei 2021
Anoniem
29 april 2021
Leene
27 april 2021

Was weer heerlijk.

G.A.Huisman
27 april 2021

Lekker gegeten,goede service

A
27 april 2021
Caronne Ionescu
26 april 2021

Het was weer prima!

Heidy Varkevisser
26 april 2021

We hadden Daging Smoor met bami zonder groente, Saté babi, Saté ritjah en ook nog pangsit goreng. Het was weer lekker en veel, ik kon er de volgende dag nog van eten. Goede service.

Jeroen
21 april 2021
Léon
18 april 2021

Nog steeds met stip op 1 de beste Chinees van Utrecht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jansen
18 april 2021

Lekker, veel vegetarische gerechten en netjes op tijd afgeleverd!

J. Den Hartog
16 april 2021

Eten smaakte heerlijk, maar bij inpakken of verzorgen veel mis. Kroepoek in 100 stukken, gebakken bananen helemaal geplet in de doos en de bakjes rundvlees in saus helemaal gelekt. Jammer nooit eerder deze ervaring gehad.

Chantal
11 april 2021

Weer heerlijk gegeten! De Vegan ajam ketjap is echt top! De nep kip heeft een goede structuur en smaakt heerlijk. Echte aanrader! Denk dat de vleeseters niet eens door zouden hebben dat het geen vlees is ;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

MVe
11 april 2021

Fantastisch! Heerlijk eten en ontzettend aardig dat ik er twee verse sinaasappels bij kreeg. Top!

Menno
11 april 2021

Uitstekend eten en vriendelijke mensen!

Hans
10 april 2021

Supersnel!

Anoniem
6 april 2021
Johnson
4 april 2021

Eten was lekker, sommige gerechten veel te scherp. Ruime hoeveelheid. Bezorger was 10min te laat

Hanny
1 april 2021

Perfect !!! Heeeerlijk gegeten.

Dennis
31 maart 2021
Mike
30 maart 2021

Goed eten, snelle service :)

JJ
29 maart 2021

Het was heerlijk en mooi op tijd! Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vincent
29 maart 2021
Remk9
27 maart 2021

Heerlijk en precies op tijd klaar!

Geurtsen
25 maart 2021
Hanny
25 maart 2021

Bezorging nog vroeger dan gepland, bezorger Top !!! Eten goed warm en natuurlijk heeeeel lekker !!!!!!

JS
25 maart 2021

Snellere bezorging dan gemeld en zoals altijd uitstekend eten. Geen enkele klacht.

Heidy Varkevisser
22 maart 2021

Het eten was weer lekker en werd eerder gebracht dan was gedacht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M B
21 maart 2021

Heerlijk gegeten! Het kwam op de afgesproken tijd! En vandaag ook nog een heerlijke maaltijd.

Katerina
20 maart 2021
Dick Kroon
18 maart 2021

Product goed Bezorging snel Mocht wat warmer

Alexander
16 maart 2021
Joost
16 maart 2021
Chris
14 maart 2021

Eten was heerlijk, zoals altijd eigenlijk. Goed warm en prima van smaak. We hebben heerlijk gegeten. Enne. Die smiley was ook weg leuk😀👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerard
14 maart 2021

Snel en warm bezorgd. Bijzonder lekker Kantonees gerecht. Weer eens wat anders dan Babi Pangang.

Natalie
13 maart 2021

Altijd lekker vers en veel!

Peter
10 maart 2021

Wederom erg lekker. Niet voor niks al jaren een begrip in Lunetten

G.A.Huisman
9 maart 2021

Zeer tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joris
7 maart 2021

Heerlijk gegeten! ruime keuze, goede porties en eerder dan gepland bezorgd. Ik bestel hier graag nog een keer.

Dennis
6 maart 2021
José
6 maart 2021

Heerlijke Cantona gerechten. Heet gebracht. Super dus!

Ton Koopman
5 maart 2021

Na al die jaren nog steeds een van beste adressen voor Chinees/Indisch eten van Utrecht. Ik woon al 16 jaar niet meer in Lunetten maar rij er graag voor om.

Dirk
1 maart 2021

Was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
1 maart 2021

Spaarstysteem stelt niets voor. Of je nu voor € 80 of voor € 15 besteld, je krijgt maar een punt. Klopt niet helemaal.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.R.
27 februari 2021

Was goed verzorgd en erg lekker. Ook netjes op tijd bezorgd.

Marian
26 februari 2021

Heerlijk eten en snelle bediening. Een aanrader!

Dick Kroon
22 februari 2021

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janneke
21 februari 2021

Om 18.30 uur besteld, tijd bezorgen gepland om 19.20 uur ......werkelijke bezorging 19.35 uur....Eten niet erg warm !!

R.F.
20 februari 2021

Eens wat anders besteld dan gebruikelijk maar ook dan smaakt het weer prima. Erg lekkere satesaus!!

rosa
18 februari 2021

Het was weer smullen en de vingers aflikken! Dank jullie wel!

André
18 februari 2021

lekker en vers eten en goede snelle bezorging

rosa
15 februari 2021

zoals altijd: prima!!!

Jeannette
14 februari 2021

Goede service/bezorging en lekker eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

D Wolters
13 februari 2021

Heeerlijk gegeten en lekker wrm gebakken banaan een aanrader.

Peter
13 februari 2021

Heerlijk gegeten, laten bezorgen en heerlijk warm.

Ed van Asch
12 februari 2021

Altijd een feestje... super heerlijk eten. Kan me er elke keer weer op verheugen. leuke mensen ook in de zaak :-)

Michel
11 februari 2021

Prima te eten, op tijd bezorgd

Annie
10 februari 2021

Snel bezorgd en het eten was heerlijk!

Martin
7 februari 2021

Wat heerlijk dat we zo’n mooie Chinese eet gelegenheid en afhaalrestaurant hebben in Lunetten, heerlijk eten, niet duur en verzorgd.

R.F.
6 februari 2021

misschien een tip om bij gerechten te vermelden of ze wel/niet pittig zijn? De saté op zich was lekker maar die saus bij de "Ritjah" was mij té. Toch lekker gegeten, zoals gewoonlijk

Dick
5 februari 2021

Top Warm Verzorgd Smakelijk Snel

Martin
4 februari 2021

Heerlijke gerechten, goede porties en netjes op de aangegeven afhaaltijd klaar. Complimenten!

Netty Van renswoude
4 februari 2021

Het was weer heerlijk en super heet afgeleverd

Tommy
4 februari 2021
Kimberley
3 februari 2021

Goede snelle service en super klant vriendelijk

Guus Willemse
3 februari 2021

Voor de eerste keer in een lange tijd weer eens wat besteld (vorige eigenaren). Heerlijk gegeten, op tij klaar bij afhalen.

Marianna Berg
31 januari 2021

Heerlijk gegeten en een prima bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Emiel
31 januari 2021

Zeer lekker en goed eten. Vriendelijke en vlotte bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.Figee
31 januari 2021

Fantastisch lekkere vegan gerechten, met veel groenten. En een zorgvuldige en vriendelijke bezorging. Echt een aanrader, als je geen vlees eet.

Juliette
30 januari 2021

Van afhalen naar laten brengen: geen probleem: fijn! En het eten zelf was ook heerlijk en vers.

anoniem
28 januari 2021
JS
24 januari 2021

Uitstekend eten en op tijd geleverd! Er was een klein foutje bij een vorige bestelling, maar dat hebben ze met deze bestelling geheel goed gemaakt. Een aanrader!

Ronald
24 januari 2021

Weer een heerlijke rijsttafel, maar eet hem toch liever in het restaurant zelf

Jasper
23 januari 2021

Snelle bezorging en het eten was fantastisch! De hoeveelheid was meer dan genoeg en de vegetarische garnalen en Vegan saté waren boven verwachting lekker!

Dirk
21 januari 2021

Was weer heerlijk.

Netty Van renswoude
21 januari 2021

Het eten was heerlijk we hebben genoten

boekhout
21 januari 2021

snel en lekker

Ivar
18 januari 2021

Heerlijk gegeten weer! Bedankt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marianna Berg
17 januari 2021

Heerlijk gegeten, bezorging netjjes afgehandeld. Het bestellen via de site is prima te doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda
17 januari 2021

Heerlijke rijsttafel gegeten. Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annemarie
13 januari 2021

Ik heb nu 2 keer besteld en ook nu weer een goede ervaring. Het eten was heerlijk van smaak, warm en keurig op tijd.

Joseph Wilde
13 januari 2021

Super lekker eten en fantastische service!

Annie
12 januari 2021

Heerlijk eten, snel bezorgd!

RvdH
9 januari 2021

ze waren wel lekker, die gebakken bananen, maar na een nasi-maaltijd waren ze mij te zoet. Volgende keer weer iets anders proberen.

anoniem
7 januari 2021
Sander
3 januari 2020

Lekker gegeten. Perfecte service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tom
1 januari 2020

Makkelijk besteld op tijd geleverd en prima gegeten super

inge
1 januari 2020

eten en bezorging waren goed maar er ontbrak helaas een gerecht in de bestelling.

Charnella
30 december 2020

Mooi op tijd bezorgd. Eten was lekker, vers en nog warm. Ik zou deze restaurant zeer zeker aanraden. Jammer dat wij er geen bistro lunetten in Den Haag hebben. Misschien een idee? Ik was namelijk 3 dagen in Utrecht, en heb dan eten bij bistro lunetten besteld.👍🏼👍🏼👏🏼👏🏼

Wouter
30 december 2020

Eindelijk een Chinees restaurant met goede vegetarische opties en menu's. Alles in het vegetarische menu was erg lekker! Bezorging was wel erg snel (20 minuten te vroeg) maar we hadden honger dus dat was geen enkel probleem :). Top tent!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Emiel
27 december 2020
Kalkhoven
27 december 2020

Perfect 🤩

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pierre
27 december 2020

Uitstekend lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeanine
25 december 2020

Altijd lekker en optijd bezorgd!

Erwin
21 december 2020

Was wederom weer heerlijk. De kipsate was erg mals. Was weer een feestmaal. Fijne feestdagen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

LW
19 december 2020

Eten was te lang onderweg en afgekoeld

Sandra
19 december 2020

Ophalen was goed geregeld. Het eten was lekker en ruimschoots genoeg, aanrader!

John Doe
18 december 2020

De vegetarische opties zijn uitstekend, veel beter dan de zoveelste flauwe tjap tjoy en vegetarische bami. Vriendelijke bezorger, goed rundvlees met zwarte pepersaus. Would recommend.

Annemarie
17 december 2020

Het eten was goed warm, smaakte prima en het werd binnen de beloofde tijd bezorgd.

Huisman
11 december 2020
Anoniem
9 december 2020
Alex&Marieke
8 december 2020

Altijd heerlijk eten en zulke lieve mensen met aandacht voor alles wat een goede gastvrouw en gastheer betaamt. Wij behoren tot de vaste fans van dit geweldige restaurant. Ongekend goed! En dat al jarenlang, Chapeau!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
6 december 2020

Heerlijk gegeten. Kwaliteit eten is perfect. En levering lekker snel.

Alexander
2 december 2020

Het was weer heerlijk!

Lėon
1 december 2020
Jeroen
29 november 2020
Danique
29 november 2020
Juul
27 november 2020
Nicole
25 november 2020

Heerlijk en super aardig personeel.

Pim
23 november 2020
Gerard
23 november 2020

Uitstekend eten en lekker snel bezorgd, voor herhaling vatbaar.

Ano
20 november 2020
Jdv
17 november 2020
Tom
15 november 2020

Was heerlijk en op tijd bezorgd aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tr
14 november 2020

Binnen 20 minuten bezorgd en het eten was nog krokant en warm!

Arnold
13 november 2020

Prima, snelle levering en lekker

Vos
11 november 2020
Dick
10 november 2020

Precies op tijd. Goed warm. Prima kwaliteit. Dus TOP !

Gerwin
10 november 2020

Bezorging was in 45 min wat prima is. Wel was er wat gelekt waardoor er veel vet in de plastic tas zat. Verder miste ik helaas de sambal. De Loempia's waren heerlijk! Bami was wat flauwer dan ik gewend was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bryan
10 november 2020

De perfecte hoeveelheid eten voor 4 personen. Goede porties en erg lekker!

Borms
8 november 2020

netjes op tijd, goed heet, en lekker als altijd. De taugé was warm en nog lekker knapperig, heerlijk! Onze bestelling was groot. 1 onderdeel was vergeten maar keurig met excuus en lekkere kroepoek als extraatje, snel nabezorgd. Ik heb alleen maar complimenten.

Brigit
6 november 2020

Was weer heerlijk en supersnel!

Ilse
6 november 2020
Anoniem
5 november 2020
Martin
3 november 2020

Eten was heerlijk. Jammer dat op de bon ook standaard 10 ct wordt gerekend voor plastic tasje. Ik heb altijd een boodschappentas bij me. Had liever gezien dat het eerst gevraagd wordt. Ben al een keer hiermee de fout in gegaan. Wel het niet gekregen tasje betaald.

Erwin
3 november 2020

Bestelling lag klaar volgens afgesproken tijd. Eten was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.Schuurman
30 oktober 2020

Prima levering. Op tijd klaar. Lekker eten.

Christine
30 oktober 2020

Heerlijk eten, vers gemaakt, lekker veel groenten. En gebracht door de zoon van de eigenaren. Persoonlijker kan bijna niet.

Peter Koudijs
29 oktober 2020

Heerlijk gegeten. Nasi met Saté, Babi Pangang en Foe Yong Hai in ruime portie voor 2 personen. En 4 gebakken bananen Op tijd klaar. Alles bij elkaar voor € 22,=

Gerda Bultstra
29 oktober 2020

Lekker eten. Razendsnel bezorgd.

Anoniem
28 oktober 2020
Jos
26 oktober 2020

Helaas was de vegetarische nasi niet vegetarisch. Eten verder heerlijk en ook goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anna
26 oktober 2020

Heerlijke maaltijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Felix
24 oktober 2020

Echt helemaal top. Alles heerlijk vers, groenten lekker knapperig!!

Irma
24 oktober 2020

Snel en op tijd, lekker fris eten (niet te vet en niet te zout). Top!

Ingeborg
24 oktober 2020

Zoals steeds heerlijk gegeten. Verse groenten, lekkere saus. Ook de vegetarische producten smaakten prima.

Dic
24 oktober 2020

Een dikke 10 weer!!

A. van Schaik
18 oktober 2020
MB Brouwer
17 oktober 2020

Goede kwaliteit eten. Uitstekende service.

Freek
16 oktober 2020

Voldoende porties en warm

Bert
11 oktober 2020

Lekker eten en op tijd geleverd. Eet niet vaak Chinees maar als , dan bij jullie. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harrie snikkelbaard
10 oktober 2020

Dank lekker gegeten en flink gezopen topavond groeten HARRIE

Elsbeth
6 oktober 2020
Jilsnda
6 oktober 2020

We bestelden een Indische rijsttafel voor 2 personen. Het was heerlijk en meer dan voldoende

Marieke
4 oktober 2020

Heerlijk eten, vriendelijk personeel en erg snelle bezorging! Een van de weinige restaurants die een vegetarische rijsttafel aanbiedt. Wij hebben genoten!

Kalkhoven
27 september 2020

Besteld via de website. https://www.bistrolunetten.nl gemakkelijk kiezen en je kan alle tijd nemen. Soms mis ik als leek wat uitleg of foto’s zo dat ik beter kan kiezen. Je kan de tijd invullen wanneer je het eten komt halen heel handig. Daarom Snel geholpen, mega vriendelijke mensen en waarvoor wij kwamen uiteraard heerlijk eten en erg veel! Erg tevreden en komen zeker terug.

FJ
23 september 2020

De bestelling werd warm en keurig voor de gevraagde tijd bezorgd. De hoeveelheid was meer dan voldoende. Echt een aanrader.

Heidy Varkevisser
23 september 2020

Het eten was weer lekker zoals altijd.

RvdH
19 september 2020

Het eten was weer heerlijk maar een tip: bij het on-line bestellen, de postcode check vóór de menulijst? Nu moet ik 2 x soep kiezen...

Naomi
15 september 2020

snelle bezorging, royale porties. Prima van smaak en goed heet. Helaas bami geleverd terwijl nasi was besteld. Dat was wel vervelend.

Ed van Asch
14 september 2020

Zoals gewoonlijk weer heerlijk gegeten. Er kan geen ander chinees/indisch restaurant tegenop.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jdv
11 september 2020

Heerlijk weer,constante kwaliteit daar hou ik van 👍

Kimberley
6 september 2020

Chasiew besteld, normaal moet dat goed zijn en geen vetten en seen etc, dit keer waren het allemaal kleine stukken en zat er veel vet aan is absoluut niet lekker geweest. Kipsate 4 stokjes, was ook niet goed zulk vlees heb ik nog nooit gehad.

B.
4 september 2020

Weer super snel! En lekker

Huib van Weelden
4 september 2020

Uitstekende kwaliteit zeer smaak vol Uitstekende bezorging, snel, op tijd en een uitstekende temperatuur van de gerechten Topper!!

Cécile
30 augustus 2020
Jimmy
29 augustus 2020

Telkens als we bestellen is het top! Eten hier is geweldig!

J.Figee
28 augustus 2020

Super smakelijke vegetarische maaltijden. Ook de vegan saté was een heerlijke verrassing. Enige verbeterpunt zou zijn dat het eten in een papieren tasje wordt geleverd.

Jdv
28 augustus 2020

Snel en lekker! Toppie

JS
28 augustus 2020

Wederom niets te klagen. Lekker eten, warm en op tijd gebracht!

Olivier
27 augustus 2020

Heerlijk om in de buurt te hebben. Zeker nu er meer vega en vegan items op het menu staa.

Heidy Varkevisser
24 augustus 2020

Voor mijn moeder babi pangang met nasi en voor mijn zoon Gebakken Chinese garnalen (Ebi Tempura) met bami. Ook nog gebakken banaan en pangsit goreng. Was heel lekker en heet. Bestelling kwam snel

Reactie van Bistro Lunetten

Dank Heidy!!

D. C.
24 augustus 2020

Hadden aangegeven of het eten er om 18:30 kon zijn vanwege een planning die wij hadden. Om 19:00 hebben we zelf gebeld omdat het er nog niet was.. helaas alleen een kleine sorry en dat het er over een kwartier zou zijn. Leek eerder alsof ze ons vergeten waren. Uiteindelijk ons eten ontvangen om 19:25, bijna een uur later dus. Dat vonden wij wel jammer omdat onze planning nu in de soep liep en omdat wij trouwe bestellers bij dit restaurant zijn en altijd heel erg tevreden zijn over de kwaliteit van het eten. Onze verwachtingen waren daarom misschien anders en hadden verwacht dat na het telefoontje ook wel meer was gedaan om onze tevredenheid te behouden. Was ook al een ander verhaal geweest als ze zelf hadden gebeld om ons te updaten dat het helaas wat later werd om bepaalde redenen, dat had wel netjes geweest zodat we wisten waar we aan toe waren. Maargoed, was verder wel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Bistro Lunetten

Beste Danielle, Excuses , dat uw planning in de soep liep, afgelopen zondag was het extreem druk, iets dat we niet hadden verwacht, iedereen was bezig met het afwerken van de bestellingen, daardoor hadden we geen tijd gehad om de klanten te bellen dat we verlaat zijn. vele vers bereiden producten waren op, satésaus, saté, babi pangang saus, witte rijst en bami moesten opnieuw gekookt worden en alle personeel gingen meehelpen met het voorbereiden in de keuken. we zullen voortaan beter opletten, en de klanten gaan bellen als het erg vertraagt is. bedankt voor uw reactie. ons oprechte excuses. met vriendelijk groet, Ling

Anno
22 augustus 2020
Carola Roosjen
6 augustus 2020
Anoniem
6 augustus 2020
Alex en Marieke
6 augustus 2020

Erg lekker eten en vriendelijke mensen. Wij komen hier graag of laten het heerlijk warm thuis bezorgen. Echt een aanrader!

Reactie van Bistro Lunetten

Dank Marieke en Alex!! wij missen jullie enorm!

Erik
3 augustus 2020

Het was weer erg lekker. Dit keer Buikspek genomen. Is lekker knapperig.....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hb
24 juli 2020

Vriendelijke bezorger, snel. Eten mag iets fijner gesneden worden.

Heidy Varkevisser
24 juli 2020

Kippensoep en babi pangang met bami besteld voor mezelf en pangsit goreng voor mijn zoon.. Het kwam heel snel en was nog heet. Was weer lekker.

F.Vissee
23 juli 2020

Heerlijk vegetarisch gegeten en een zeer snelle levering.

Annika Pettersson
13 juli 2020

Prima eten, maar we kregen nep-garnalen (vegetarische versie) in plaats van echte garnalen. Dat hadden we pas thuis door.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Heidy Varkevisser
13 juli 2020

Ik had Chai Sieuw met Bami zonder groent, mijn moeder had Babi pangang met nasi, zonder groente en zonder atjar en mijn zoon had Ketjap Tjap Kam met mihoen en Pagsit goreng. Het eten was weer heerlijk zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik Trapman
11 juli 2020

Het was weer erg lekker.....

Bookelmann
11 juli 2020

Snel heerlijk en royaal

C de Heus
29 juni 2020

Prima eten en snel bezorgd. Fooi al gegeven met betaling bestelling. Bezorger vertelde dat deze fooi niet aan hem werd doorgegeven door werkgever.

Reactie van Bistro Lunetten

Beste C. de Heus, allereerst bedankt voor uw complimenten en uw zorgen over de fooi van de bezorger, de bezorger is nog nieuw, aan het begin van de sollicitatie hadden we gezegd dat de fooi altijd zelf voor de bezorgers zijn . Aan het einde van de maand krijgen de jongens een loonstrookje en daar staat de fooien bijgeschreven. we hebben zelf uw fooi van 1€ verdubbelt naar 10€ omdat we erg blij zijn met hem. groetjes van team Lunetten en van Yussef de bezorger.

RH
28 juni 2020

Altijd goed, altijd lekker en altijd snel bezorgd

Reactie van Bistro Lunetten

Dank u voor uw complimenten

Tom
20 juni 2020
Patty
15 juni 2020

Ruim op tijd bezorgd (15 min. eerder) Coronaproof. Het eten weer was weer heerlijk zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Bistro Lunetten

Dank u voor uw complimenten!

M. Timmers
8 juni 2020

Snelle bezorging, vriendelijke bezorger, eten was goed warm en zeer goed van smaak. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Bistro Lunetten

Dank u voor uw complimenten!

G.A.Huisman
8 juni 2020

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John Doe
6 juni 2020
Job
4 juni 2020

Supersnelle bezorging. Al voor de geplande bezorgtijd stond de koerier voor de deur! De Sichuan Ngauw is écht pittig.

Reactie van Bistro Lunetten

Dank u voor uw complimenten!

Ivar
2 juni 2020

Bedankt! Was weer heerlijk.

Reactie van Bistro Lunetten

Dank u voor uw complimenten!

ERG
1 juni 2020

Was weer prima. Bedankt voor het wijzigen van de soep.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

RvdH
31 mei 2020

Zoals gewoonlijk weer snel en warm bezorgd. En de kwaliteit blijft top! Tot de volgende keer!

Reactie van Bistro Lunetten

Dank u voor uw complimenten!

Annie
30 mei 2020
Brigit
29 mei 2020

Supersnelle bezorging Erg lekker

Trapman
28 mei 2020

Vandaag eens een combinatie van 3 maaltijden genomen. Het was weer super lekker......

Jacqueline
28 mei 2020
Xyg
26 mei 2020

Zoals gewend snel, warm en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Heidy Varkevisser
21 mei 2020

Weer teppan babi pangang bestled met bami. Was weer heerlijk. Voor mijn moeder nasi en mijn zoon pangsit goreng. Was ook heel lekker, zoals altijd.

Ed
17 mei 2020

De beste van heel Utrecht. Ik rij ervoor naar de andere kant van de stad. Heerlijk eten, perfecte smaak. Happy 😀

den HArtog
11 mei 2020

Alle lekker en prima in orde

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

RvdH
10 mei 2020

Zoals de vorige keer en die keer daarvoor en.. : Snel bezorgd. Goed warm. Heerlijk eten. Op naar de volgende bestelling!

F.Vissee
9 mei 2020
Niels
8 mei 2020

Lekker eten en snel bezorgd!

Laura
7 mei 2020

Heerlijk gegeten!

Brigit
7 mei 2020

We hebben een Cantonese rijsttafel gegeten, die was heerlijk. Alle gerechten waren zeer smakelijk. Het was enorm veel, we konden er twee dagen van eten. De bezorging was razendsnel : 20 minuten.

Tom
5 mei 2020

Heerlijk gegeten zal vast opnieuw bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Heidy Varkevisser
2 mei 2020

Vandaag Pangsit goreng, Saté Ritjah, Teppan Babi Pangang met bami zonder atjar en bami zonder groente , witte rijst en kroepoek besteld. Bestelling kwam snel en was nog goed warm. En het was weer heerlijk. Kan niet wachten toto het restaurant weer open gaat.

Peter Koudijs
1 mei 2020

Prima kwaliteit. Portie ruim genoeg voor 2 personen

Robert
30 april 2020

Wij zijn al geruime tijd vaste klant van Bistro Lunetten. De kwaliteit van het eten is voortreffelijk. De website om te bestellen is gebruiksvriendelijk. Het eten wordt altijd op tijd thuis bezorgd. Kortom: een aanbeveling

Lisette
25 april 2020
Niels
25 april 2020

Katonees gerecht was heerlijk. Snel bezorgd.

Anoniem
22 april 2020

Dank jullie wel, het eten was erg lekker. Als ik Chinees eet haal ik me eten bij bistrolunetten, maar dit keer liet ik het bezorgen. Het eten is altijd super lekker compliment naar de Chef-kok 👍🏻. En ook erg klantvriendelijk ik raad iedereen echt aan om mij bistrolunetten te bestellen. 🙏🏼

Reactie van Bistro Lunetten

Dank u voor uw complimenten!

G.van den Ham
22 april 2020

Levering prima. Besteld rond 17.30. Kreeg bericht dat er rond 18.10 geleverd zou worden. Echter er werd al geleverd om 17.50. Dus sneller dan gepland,misschien iets om rekening mee te houden. Beter dan om geen geplande leveringstijd door te geven.(vind ik persoonlijk)

Local Lunetten
20 april 2020
ERG
20 april 2020

Lekker. Lekker snel. Goed warm en genoeg. En fijn dat het opmerkingenveld gelezen wordt bedankt voor het uitvoeren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik Trapman
20 april 2020

Het was zoals altijd weer erg lekker!

Heidy
19 april 2020

De teppan babi pangang was nieuw voor mij. Was heel lekker.

RvdH
19 april 2020

Zoals gewoonlijk snel en warm bezorgd en het smaakte weer heerlijk! Tip: bestel direct en NIET via Thuisbezorgd!

joop
14 april 2020

heerlijk gegeten top

Ed van Asch
14 april 2020

Super heerlijk gegeten... zelden zo’n heerlijke nasi rames gegeten. Alles was tip top in orde qua smaak.

Sam
11 april 2020
JS
10 april 2020

Zoals altijd weer een prima maaltijd, warm, veel en lekker. En een zeer snelle bezorging, zelfs in deze moeilijke tijden. Petje af!

Dick Troost
7 april 2020

Wij hebben een Babi spek besteld maar heb deze nog nooit zo vet gehad als deze keer, eigenlijk bestond deze uit alleen maar vet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

(Lunetten)
6 april 2020
Schaik
6 april 2020

Prima...

RvdH
5 april 2020

Opnieuw een snelle levering en een heerlijke maaltijd!

Alex en Marieke Bos
30 maart 2020

Heerlijk gegeten! Veel lekkere verse groenten, heerlijk vlees en garnalen. Bezorging stipt op tijd. Complimenten voor jullie allemaal! Heel veel lieve groeten van ons.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cees
30 maart 2020

Zeer goede en smakelijke maaltijd. Ook snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brouwer
30 maart 2020

Het was weer heerlijk. Prijs kwaliteitverhouding is top. Hoeveelheid ook top. Bedankt personeel van Bistro Lunetten. 👌❤️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

anoniem
27 maart 2020
Tobias
25 maart 2020

Fantastisch lekker. En grote porties. Absolute aanrader!

Patricia
23 maart 2020